Telitalalat

#428442 Hozzászólás

High Park

Telitalalat

Ratapintottal a lenyegre. Meg ha jol beszeled a nyelvet akkor is szamos nehezseg tamad a kommunkiacioban a kezdeti idokben. A mi porosz- nemet logikara alapulo csavaros kelet europai eszjarasunkat eleg nehezen tudjak kovetni. Plusz ratesz egy lapattal meg az akcentus is, meg hogy ok gyorsan beszelnek es atlagban a kommunikacio soran gyakran csak az informacio 80%-a erkezik meg.
Raadasul a hivatalokban, boltokban stb. nem agyoniskolazott emberek vannak es mindenki csak egy kis M3 ( vagy 1/8 ” ? ) csavar a nagy gepezetben es ha egy varatlan kerdest teszel fel, rogton megkerdezik a managertol hogy most mi van. A lenyeg hogy tudni kell kerdezni es bele kell elni magadat hogy te itt vagy ezen a gyonyoru kontinensen es akkor jol fogod magad erezni.
Egyszer amikor R beszelgetessel haza akartam telefonalni, felhivtam a bellt es mondtam hogy olyan beszelgetest kernek, amit a hivott fel fizet. Csodalkoztok, hogy nem ertettek mirol van szo? A kulcs a collection call lett volna , dehat honnet tudtam volna? Nincs bent egy szotarban sem.