Természetesen

#437095 Hozzászólás

unalmas

Természetesen

szerintem ezzel mindenki így van, aki várja a másikat. :)
Igen, angolul beszélünk egymással, neki gazdagabb a szókincse és nagyon jó a nyelvérzéke, ezért általa tudok jobban és jobban. Hihetetlenül nagy türelme van az emberekhez, nem idegbeteg ha 5x kérdezek valamit, v mondjuk nem értek egy szót a mondandójából, akkor elmagyarázza. Tudja mennyit tudok, általában ki is találja, mit akarok mondani, és megérti ha valamit nem értek, elvégre a gyakorlat teszi mestert, szokták mondani, vagyis minél többet és többfélérõl beszélsz, annál jobb leszel. Mondtam is már neki, hogy tanárna kellene lennie ennyi türelemmel és ilyen jó magyarázókézséggel.
Látod, errõl beszéltem, az ilyen apró meglepik jóhatással vannak az emberre, és az ilyennek mindenki örül :)
Jól hangzik ez a suli, és ha végzel, mit fogsz csinálni?
Az én barátom közepesen barna, fekete haj és szem hosszú szempillákkal, mondtam is neki: minek neked ilyen szép hosszú, add nekem!:) De négyük közül csak õ barnább, a többiek mondhatni olyan fehérek, mint én. És nyáron a naptól könnyen csokibarna lesz, (ami nekem tetszik, mert szép árnyalata van a bõrének ilyenkor) szokták is heccelni a tesói, hogy: nem hagyd magad jobban lebarnulni, mert nem fogunk már látni a sötétben. ha-ha Egyébként õk pl inkább szeretnének fehérebbek lenni, a lányok nem is napoznak, nehogy megkapja õket a nap. Talán mert ott jellemzõen barnább bõrüek, de odavannak a fehérebbért.
Vagy az egyik nagynéni családjában mindenki világos, de a 8 éves kislány totál barna (a nagyapjára üt), mindig viccelõdnek vele, hogy: téged a küszöbön találtunk, azért vagy ennyire barna! ha-ha-ha
Nem fogod elhinni, a tv-ben láttam ott egy reklámot: arckrém meg testápoló stb, amitõl fehérebb lesz a bõröd! Nem akartam elhinni, kérdeztem is tõle: itt tényleg ilyeneket használnak a lányok? Igen, mert mindent megadnának a mi fehér bõrünkért, ahogy nálunk a barnábbért. Ott szoli nincs is, nem is értette elõszõr hogy mi ez, amikor mondtam, hogy néha szoktam járni, hogy legyen egy kicsi szinem. Jót nevettem ezen, persze érthetõ, gyakran megesik, hogy azt szeretnénk, ami nincs.
Az egyik hugának gyönyörû dús göndör haja van (mint általában sokaknak ott), de amikor én láttam, mindig sima volt. Elmentünk 1 hétre egy nyaralóba, és mikor visszajöttünk, látom hogy göndörkés. Mondom is neki: jé, a tesód bedauerolta a haját? Á, dehogy! Hajkisimító krémet használ, csak most még nem kente be. Mondom is a lánynak, cseréljünk! ha-ha Ott a legtöbb lány sima hajat szeretne… én meg pont fordítva! Muris, nem?
Szóval voltak hasonló vicces élmények kint bõven, szerintem a legtöbb embernek eszébe sem jutna, hogy ilyen érdekességek is vannak ott. Közel sem olyanok, mint azt sokan elképzelik.
:)