Teyuna

#283021 Hozzászólás

Vinnie Jones

Teyuna

Marci! Gratulalok a turahoz! Hihetlen, hogy meg mindig szopas van az eso miatt. Annyi szerencsem volt november vegen, hogy remek vezetom volt es eppenhogy, de oda/atertunk az utolso folyos szakaszon, viszont visszafele mar nem tudtunk a folyoval mit kezdeni es egy alig hasznalt osvenyt ujravagva tudtunk visszaindulni, ettol fuggetlenul ketszer atkellet kellni a folyon, akkor abban a helyzetben nem volt egy eletbiztositas, de igy utolag egy felejthetetlen elmeny!

Endre! Ahogy olvasom a terveid es Marci is emlekeztetett bizonyos turak viszontagsagaira a helyedben semmifelekeppen nem terveznek egyedul (max GPS-vel) felfegyverkezve az ismeretlenbe turat. A helyismerettel rendelkezo vezeto pont az ilyen helyzetekben fontos, mint Marci is kerult. Ok tudjak, hol lehet atjutni meg ha arad is a folyo. Nem hinnem, hogy evszazodok at megallt az elet esos evszakban, – mindig van atkelesi lehetoseg. Nekem szerencsem volt, mert tenyleg remek vezetom volt, aki egyebkent semmi mast nem csinalt “csak” atvitt, ahol nem sokan kepesek.

Egyebkent par het mulva indulok megint vissza delre, kozep-amerikabol, de mar most faj a fejem, hogy mi lenne a leggyorsabb, legolcsobb ut. A hajokazas idefele megvolt, most valoszinuleg amit dec. 16-an irtam le azt csinalom meg, csak visszafele. Szivem szerint San Jose-bol repulnek Bogotaba, de horror aron van a repjegy. Mindegy! Ha megvolt akkor bebiggyesztem ide!