Theme parks

#161390 Hozzászólás

Mat

Theme parks

A mult heten jottunk haza Kaliforniabol es jopar parkban voltunk. Altalaban veve a legfontosabb, hogy hetkoznap menjetek akkor joval kisebb a tomeg. Minden parkra egy napot erdemes szamolni! A belepok felnotteknek 35-41 USD, gyerkocoknek joval kevesebb, parkolas 7 USD/auto! Az izgalmasabb “ride”-okon van magassag limit (100-110 cm), es nem ajanlatos akiknek faj a hatuk es a nyakuk. Lehet, hogy neha ismetlek masokat ezert bocs!

Sea World – tokeletes hely kis sracoknak (fokaetetes, foka-, delfin-, gyilkosbalnashow stb.), ne hagyjatok ki az uj Pirates 4D eksont se! Mi juli 4-en voltunk ott, ugyhogy egesz este tuzijatekokat neztunk!

San Diego Zoo – szuper allatkert, nem kell sorban allni (kiv.: panda)

Disneyland – igazi gyerekparadicsom, azert vannak inkabb felnotteknek valo attrakciok is (legjobb: Indiana Jones ride, Space Mountain). Nagyon fontos, hogy a Fastpass szolgaltatast kihasznaljatok ami minimalisra csokkenti a sorban allast (a belepojeggyel az 5 legjobb eksonnel Fastpass jegyet valthattok, ami egy kesobbi ido intervallumban azonnali bejutasra jogosit, cool). Az esti felvonulast es tuzijatekot erdemes megvarni!

Universal Studios – kihagyhatatlan, gyerekeknek, felnotteknek egyarant szuper. Nehany helyen puffogtatnak (Wild, Wild, Wild West, Waterworld). A Jurrasic Park ride szinte kotelezo. A Terminator 2: 3D a legjobb (180 fokos 3D latvany, kaszkadorok, hat nem semmi). 3 eve voltam ott eloszor, azota egy csomo dolog valtozott, fejlodott.

Six Flags Magic Mountain – van nehany kicsiknek valo light hullamvasut, de ez a park a hardcore-os hullamvasut imadoknak valo (Goliath, Superman, Batman Ride), felultunk, -alltunk mindegyikre egy kis szedelges volt azert a vegen.

Udv
Mat