Tibor,

#237658 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Tibor,

ne izgulj, ami kesik nem mulik! Az oroszoknal – ahol Putin a volt kommunista KGB-s, ugyanazt a politikat folytatja, mint nalatok Orban – mar nyilvanos kivegzeseket is tartanak az ottani “Magyar Garda” es ahhoz hasonlo elemek. Ha rakeresel biztos megtalalod a neten is, ha nem megy, Barna biztos segit. En lattam ahogy Al Qaeda modra nyiszaljak el az ottani nacionalistak a megkotozott kezzel elottuk terdeplo szinesboruek nyakat es dobjak oket egy godorbe. Aztan egyre gyakrabban elofordul, hogy szines borueket tamadnak meg, keselnek meg Moszkvaban a metron, fenyes nappal. Hiaba, az orosz nepnek is kell a tisztulas, meg kell szabadulni a nem fajtiszta elemektol.

Putin baratunk pedig olbe tett kezzel figyeli az esemenyeket es kozben jokat nevet a markaba. Miert? Mert hat, amikor tenyleg elszabadul majd a pokol, de nem ugy, ahogy Al Qro alatt, hanem ugy, hogy ver fog folyni az utcakon patakokban, akkor majd a nep konyoroni fog egy eros kezu, de igazsagos es nem szelsoseges vezernek, hogy csinaljon rendet. Mit gondolsz ki lesz ez az ominozus vezer? Nos, az oroszoknal Putin, nalatok meg Orban jelentkezik a kispadrol.

Szoval, tegyuk fel, hogy igazam van (mint mindig), es akkor elmondhatjuk, hogy ezeknek a politikusoknak nem az az erdekuk, hogy az orszagban beke es jolet legyen, hanem lehetoleg minel nagyobb kaosz es terror – felteve persze, hogy nekik semmi kozuk nem volt a terror kialakulasahoz – mert ok igy tudnak hatalomra kerulni UJRA. Nyilvanvalo, hogy ha beke es jolet lenne az orszagban, akkor a nepek meg akarnak tartani a jelenlegi vezetoket, akik biztositjak a beket es joletet es eszuk agukban sem volna mas utan keresgelni. Ezt egy lojalis ellenzek el is tudja viselni. Egy lojalis ellenzek egyutt tud mukodni a kormannyal az orszag erdekeben. Orban azonban nem egy lojalis ellenzek, neki nem erdeke az orszag jolete, ha ezert a joletert azt az arat kell fizetnie, hogy tovabbra is csak a kispadrol dirigalhat.

Ami a ciganyok szamat illeti: Tegyuk fel nem 200 ezren vannak, hanem 700 ezren. (Azok a hirek nem igazak, hogy 12.28 millioan vannak!) Ez sem valtoztat semmit azon, hogy az allami koltsegvetes elenyeszo resze jut a ciganyok kezebe! Szoval Tiborom, ha neked elveszik a penzedet es a rablok 5 fele futnak a penzeddel, akkor te az a rablo utan veted magad, akinel a legkisebb zsak van? Legyen eszed!

Ha mar mindenaron gyulolkodni akarsz, akkor gyulold azokat, akik az igazi rablok. Aztan gondolkodjal el azon, hogy tegyuk fel a Jobbik nyerne meg a kovetkezo valasztasokat es a ciganykerdes hirtelen megoldodna valahogy. Tobbet nem lenne ciganybunozes es a ciganyokra szant penz is megmaradna a kasszaban. Szoval ekkor az elveszett penzed 1-5%-a megmaradna a zsebedben. Elmeletileg! A gyakorlatban nem biztos, mert a gyakorlatban az tortenne, hogy a Jobbik ugy el kurna a gazdasagot, hogy negykezlab konyorognel Al Qro baratodnak, hogy jojjon vissza.

Azt feltetelezni, hogy minden rozsas lenne, csak ciganyok ne lennenek, nos ez epp akkora orbitalis baromsag, mint azt feltetelzni, hogy minden jo lenne, csak kommunistak ne lennenek. De, ugye erre mar ti is rajottetek, ropke 18 ev alatt:) Eleg gyorsan forognak a kerekek feletek! Kivancsi lennek hany ev koncentracios taborok es fajirtas kellene, hogy rajojjetek arra, hogy az se mukodik. He, en drukkolok nektek, remelem 2 evtized eleg lesz!