Tibor,

#237673 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Tibor,

szerintem te vagy a naiv, aki nem ismeri az otthoni szituaciot!

1. Szerinted a bunszovetkezetek nem penzelik le az ALLAM kepviseloit? Ha???

Ahogy mondtam, ha az allam nem segit, segits magadon! Ha nem akarsz felvenni magan biztonsagi oroket, mert nincs penzed, akkor alakitsal helyi onkentesekbol allo polgari oroket. Ez meg ingyen is lesz! Persze nem kell nyilas zubbonyban masirozni! Annak nem jo a sajtoja! Ha nem venned eszre kedves baratom, az allamnak nem erdeke teged megvedeni. Nem a kormanynak, az allamnak!

2. A polgari engedetlenseg lenyeget sem erted. Ennek a lenyege, hogy NYILVANOSAN, A TV KAMERAK ELOTT az egesz falu, vagy kozseg megtagadja az adofizetest. Johet a vagyonvizsgalodas egesz nyugodtan, sot mindenkit egyenkent bortonbe is zarhatnak! Ez megtortenik a legtobb esetben. Emberek bortonbe kerulnek. Persze, ha tobb ezer emberrol van szo, azoknak nehez lesz cellakat talalni hirtelenjeben!

Namost szerinted melyik kormany elne tul ezt a szituaciot?

Az europia sajto teli lenne a hirrel, hogy pl egy 2000 lakosu kozsegben mindenki megtagadta az adozast, mert a kormany nem kepes rendet tartani. A kozsegben el van szabadulva a pokol, a bunozo elemek szabad kezet elveznek. A rendorseg tehetetlen, vagy le vannak fizetve. A lakok ketsegbeesett helyzetukben nem talaltak mas megoldast, mint az ado megtagadast es magan biztonsagi oroket kellett alkalmazniuk a sajat testi epseguk vedelme erdekeben, mert az allam teljesen cserben hagyta oket.

Az allam valasza: Bebortonozte az osszes lakot, a nyugdijasoktol elkezdve a gyerekeiket egyedul nevelo anyakig es a nagycsaladosokig, a korhaz osszes dolgozoit, orvosokat, novereket, a helyi rendoroket, tuzoltokat es a tanarokat! Kozben vagyonvizsgalati eljarast inditottak mindenki ellen.

Ezt a huzast egy kormany se elne tul. Meg egy magyar kormany se! Foleg, ha a pelda elkezdene terjedni mas kozsegekre is!

Persze az ilyesmihez minimum 3 dolog kell:

1. A lakossag osszefogasa, ami eleve kizart, hiszen magyarokrol van szo,
2. Valami vezetok, akik lezongorazzak az akciot,
3. Eleg nagyfoko elegedetlenseg a kozseg MINDEN lakoja koreiben, nemcsak a nyugdijasok kozott

A nyugdijasok egyedul semmire nem mennek! Egyebkent ez lesz az orszag vege nehany evtized mulva, amikor ugy eloregedett a lakossag, mivel senki nem szul, hiaba a hires csaladi potlek, – pontosabban inkabb epp a csaladi potlek es hasonlo “segitsegek” miatt nem szul senki! – hogy a kisebb varosok, falvak lakossaga csupa oregekbol fog allni, akiket snekinek nem lesz erdekeben megvedeni. Ez lesz a lassu, kinos halala Mo-nak. Eloregedes, a rend felbomlasa, kaosz, bunozok szabad uralma, zavargasok es totalis osszeomlas.

Mindez miert? Mert az emberek az eletunk iranyitasat rabiztak a politikusokra, egesz odaig, hogy megengedtek nekik, hogy ok hatarozzak meg, hogy mikor szuljenek es mikor ne, hany gyereket, hanyat ne es a megszuletett gyerekek eltartasat is termeszetesen az allamra biztak. Gratulalok!