Tibornak

#278662 Hozzászólás

kutyabolszalona
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Tibornak

Kedves Tibor, bár jelezted, hogy valami felsõoktatási intézménybe jársz, de az biztos nem gazdasági, mert ha elolvastad és értenéd, nem tennéd ide, ugyanis az általad javasolt hír egyáltalán nem arról szól, hogy valaki lopott volna, de hát minek magyarázzam.
Ellenben az utóbbi idõkben lavinaszerûen felszínre került korrupciós ügyek, amikben a szocik (Zuschlag) meg az szadesz (ingatlan) érintettek pontosan nem azt jelentik, amit szeretnének belemagyarázni, hogy mindkét párt úgy ahogy van, sikkasztó és korrupt. Ugyanis nemcsak e kettõ, hanem az összes párt környékén van korrupt és lopós, ellenben egy valami a különbség: a mostani kormányzás alatt ezeknek az ügyeknek következménye van, legyen szó bármilyen pártközeli érintettrõl. Nem ok nélkül ül a Zuschlag, és remélem még fog is egy jó ideig.
Ellenben a fidesz éra alatt a fõügyész nem is engedte, hogy bírósági ügy legyen belõle, ha fideszes volt a hunyó. Gondolom emlékszel még te is rá, hogy a Kaya Ibrahimnak meg a Josip Totnak eladott egy Schlecht Csaba nevû arc 19 fideszes céget, többszáz milliós állami tartozással, és amikor megkérdezték ettõl a Csaba fiútól, hogy te, ki is ez a Ibrahim, meg a Josip, a Polt Péter fideszes fõügyésznek elég volt az a válasz, hogy sajnos nem emlékszik rá. Biztos úgy lehetett, hogy ment ez a Csaba az utcán, ott volt a táskájában éppen 19 veszteséges, adócsaló fideszes cég összes irata, és ekkor jött szembe a Kaya meg a Tot, és azt mondták neki, hogy te, nincs véletlenül eladó 19 céged, de jó veszteséges legyen ám? Ha bíróság elé került volna az ügy, úgy lecsukják a fószert, hogy csak úgy recseg, de az ügyészség ejtette a vádat.
Na, ez a különbség. Korrupció mindkét részen van, de míg manapság kiderül és lecsukják, a fidesznél állami szintre van emelve a rablók védelmezése.