Tibornak, és BK-nak

#237629 Hozzászólás

igazi hülyeségszûrõ
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Tibornak, és BK-nak

Tibor:
Lassanként el fogom menteni, és csak kopizom: Nem tudok jó alternatívát mondani a következõ választásra, csak nagyon rosszat, és még rosszabbat. (Mármint amilyen formációnak esélye van egyáltalán bekerülni a parlamentbe.)
Ha a személyes véleményemet kérdezed a pártokról, akkor én a következõ sorrendet írom: Elõször írom a nagyon rosszat, és haladok a legeslegeslegrosszabb felé: SZDSZ, MDF, MSZP, FIDESZ, KDNP, MIÉP, Jobbik.
Ha azt kérdezed, hogy az általunk közösen ismert személyek közül én kit szavaznék meg kormányfõnek, akkor egyértelmûen Joe-t, annak ellenére, hogy több mindenben nem értek vele egyet, de ez inkább az USA bel- és külpolitikájára vonatkozik, amely most ebben a topic-ban nem tartozik a tárgyhoz.
Ha azt kérdezed, hogy kit szavaznék meg kormányfõnek a jelenlegi politikusok közül (természetesen úgy, hogy teljesen szabad kezet kapnának az illetõk), akkor ugyanilyen sorrendben a következõket: Simor András (jelenlegi jegybankelnök, bár tudom, hogy nem vállalná el), Sólyom László (vele aztán tényleg nem értek egyet, de legalább becsületes, és tájékozódni próbál a dolgokról), Kósa Lajos (természetesen a jelenlegi FIDESZ nélkül). Ha még sokáig gondolkoznék, biztos eszembe jutna még néhány név, és lehet, hogy az elsõ három sem ez lenne, de ez most nem fontos.
Az iskolafelújításról-õsszevonásról nálatok nincs információm, úgyhogy ezt most nem taglalnám, mert nem értek hozzá. Egyet viszont hozzáfûznék: OV taktikája az, hogy a FIDESZ mindig mindenféle összeesküvéselméleteket gyárt. Ezek néha be is jönnek, de a többségük nem. Kb. olyan, mint az a meteorológus, aki mindig hurrikánt jósol minden napra, aztán amikor néha tényleg hurrikán jön, akkor döngeti a mellét, hogy “én megmondtam”.
A gazdákról: én azt szeretném egyszer elérni, hogy a magyar gazdának éppen annyi joga legyen, mint pl. a francia gazdának, de egyik se kapjon egy fillér támogatást sem! És ez a lényeg.
Az általad említett hevesi esettel kapcsolatban: Az lenne az ideális, ha a rendõrség és az egyéb hatóságok be tudnák tartatni mindenkivel szemben a hatályos (és betartható) törvényeket, jogszabályokat. Nem a cigányokkal kell betartatni a törvényeket, hanem MINDENKIVEL.
BK:
A 20. század legkiemelkedõbb német politikusa pedig Adolf Hitler volt. Szintén ennek a századnak a legkiemelkedõbb orosz politikusa pedig Lenin, és Sztálin volt. Csak a mihheztartás végett.
Abban teljesen igazat adok neked, hogy Magyarországon a jobboldal nem jobboldali eszméket vall, és a baloldal nem baloldaliakat. Ugyanakkor nagyon szépen megmagyaráztad OV köpönyegforgatását (mármint, hogy hogyan lett liberálisból “polgári”). Ezek szerint a cél szentesíti az eszközt, vagyis ha így nem tudok hatalomra kerülni, akkor majd máshogyan? És akkor errõl az emberrõl úgy beszélsz, hogy van neki “küldetéstudata”? Elég érdekes vélemény. És õ nem akar milliárdokat, pedig volt már erre 4 év lehetõsége? Tudnék mesélni néhány dolgot, hogy õ és a sleppje mennyi pénzt síbolt el. Ezzel persze – mielõtt nekem támadnál – nem azt írtam, hogy az SZDSZ, vagy az MSZP politikusai nem loptak, és nem lopnak ma is.
Te írtad: “Itt a szocialis rendszer tabu. Aki hozzanyul sajat politikai sirjat assa meg.” Na ezen kéne nagyon sürgõsen változtatni, mármint az emberek gondolkodásmódján. Többek között ezért írkálok erre a fórumra, amikor van idõm. Meg szerintem Joe is.