Tibornak és Joe-nak

#237637 Hozzászólás

igazi hülyeségszûrõ
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Tibornak és Joe-nak

Tibor:
Jelen pillanatban teljesen mindegy, hogy cigányok, vagy nem cigányok voltak. Én is tudom, hogy cigányok voltak, már az elsõ késelésrõl szóló hír hallatán sejtettem, mert ez (mármint a késelés)rájuk jellemzõ. A Te nézeted, és az enyém között csak annyi a különbség, hogy én azt mondom, hogy nem a cigányokat kell megrendszabályozni, hanem jó törvényeket hozni, azután azokat következetesen, és szigorúan BETARTATNI MINDENKIVEL!
Ezért demagóg, és fasisztoid a Jobbik, mert nem ezt vallja, hanem azt, hogy a cigányokat meg kell rendszabályozni. Aztán meg a zsidókat is, legközelebb pedig azon az alapon, hogy Szabolcsban laksz, Téged is, “mert ilyen helyen a cigányok között élsz, ott szocializálódtál, tehát Te sem lehetsz becsületes ember”. Maximum annyit engednek, hogy kérhetsz mindenféle papírokat mindenféle hatóságtól, hogy Te nem vagy cigány, nem vagy zsidó, a harmadik hatóságtól meg arról, hogy Te becsületes ember vagy, és ha ezeket a papírokat mindig magadnál hordod, akkor majd nem visz el a rendõr pusztán a lakcímed alapján. A Jobbik filozófiája pont ezen az úton halad. Persze írhattam volna magamról, vagy az USA-ból turistaként hazalátogató Joe-ról is példát a Jobbik filozófiájára, de nem ez a lényeges, hanem az, hogy értsd meg, hogy ez a filozófia hova vezet. Ezért tartom a Jobbikot a lehetõ legrosszabbnak, a gazdaságpolitikáját már számtalanszor leírta Joe, úgyhogy ezt most nem részletezem.
Joe:
Nem mondtam, hogy az amerikai politikához hülye vagy, azt meg fõleg nem, hogy a globális gazdaságpolitikához. Nagyon szívesen le fogom írni, hogy mit értek az általam elõzõleg írottak alatt egy másik topic-ban, csak most nincs idõm kifejteni. Egyébként ezt aránylag röviden, de ugyanakkor jól megfogalmaznom is nehéz, mert azért nem akarok Tolsztojjal vetekedni a betûk számát illetõen. Egy kis türelmedet kérem, ígérem, mihelyt lesz egy kis idõm, nyitok egy ilyen topikot.