tippek

#395121 Hozzászólás

csaba

tippek

Legyen rajtad aranynak kinézõ “jegygyûrû”. Legyen nálad egy hozzád illõ pasiról egy fénykép, esetleg közös kép is. A “husband” vagy a “boyfriend” mindig itt van a sarkon, mindjárt jön. Durvább helyeken (Pak, India) legyen mindig a kezedben egy palack víz (az úgyis kell), szükséges esetben jól oda lehet csapni (ezt az én kedvesemnek is meg kellett tennie párszor, pedig mindvégig ott voltam közvetlenül mellette).
Indiában soha ne fényképeszkedj pasasokkal együtt (10 percenként lesz valaki, aki erre megkér): a képet otthon kirakják, haveroknak mutogatják, mint az õ európai szeretõjüket.
Tampon és betét nem mindenhol van, legalább kéthavi adag mindig legyen nálad. A nagyobb városokban 1-2 bolt szokott lenni (Iránban és Pakisztánban szinte sehol nincs ilyesmi, Indiában pedig Delhi, Bombay, hasonló nagyvárosok). Thaiföld, Malajzia és Kína: sokfelé kaphatók.
Csapódj hozzá más hátizsákosokhoz egy-egy napra, vagy akár egy hétre is: ez a legtöbb helyen könnyen megoldható.
Persze, könnyebb az életed egy pasas társaságában, de azért jó sok csaj mászkál egyedül is a világban.
Tényleg nem érdemes beképzelt picsának lenni, de azért azt nem állítanám, hogy az eu. csajok többsége az lenne. Legalábbis, akik utazásra adják a fejüket, az már egy jó nagyfokú toleranciaszintet feltételez.
Továbbá: az LP könyvek elején mindig van egy pár oldal kifejezettn a nõknek szóló tippekkel.