tiszta pszicho

#201993 Hozzászólás

Katka

tiszta pszicho

Amúgy igazad van, csak az baj, hogy amikor valaki arról kérdezett például, hogy azok a szemét pasik akik kibeszélik a csajokat miket beszélnek meg, valaki beírt NORMÁLIS HANGNEMBEN, hogy mindent kibeszélnek, ami sajnos igaz is, persze csak a szemét pasikról van itt szó. Erre mit reagált valaki? Valami lerágott husikának vagy minek nevezte, ami szerintem egyenlõ a lekurvázással. Szerinted mirõl lehet itt írni, ha az igazat írókat is lekurvázza valami sértett lelkû lány, aki annyira fél, hogy esetleg az õ barátja is ezt csinálja, hogy azonnal elkezd vagdalkózni.
Az F Kata “ellenes” tábor ugyanúgy nem hallgat senkire mint a másik tábor. Valaki nemrég írta, hogy saját történetet elbeszélve kellene felnyitni mások szemét, hogy legyenek résen, errõl szóljon a fórum.Aki viszont szerelmes, az nem akar résen lenni, mert azért szerelmes, hogy higyjen a párjának. Akkor mi a jövõje a fórumnak?
Ellene vagyok személy szerint minden durvaságnak meg rosszindulatú beszólásnak, F Kata tiszteletre méltóan viselte ami történt és vállalja magát, ettõl függetlenül én nem gondolom, hogy a mûtétje, meg a volt férje problémái erre a fórumra tartoznak, de ez meg csak az én véleményem. És ezt szerintem normálisan közöltem, de hidd el ezért is támadni fognak. És ennek sosem lesz akkor vége….