TOUR KHALEF

#72253 Hozzászólás

Mara
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

TOUR KHALEF

Múlt héten jöttem haza a férjemmel és 8 éves lányommal Tunéziából. Sousse városábasn voltunk a TOUR KHALEF szállodában. Egyszerûen csak azt tudom mondani, hogy minden nagyon csodálatos volt.
A szálloda gyönyörõ, a tenger és a part tiszta, Az ellátás nagyon megfelelõ volt.Rengeteg olyan étel is volt, amit az én ” rossz evõ ” lányom is megevett. pld. palacsinta, többféle pizza, spagetti ) Voltak helyi ételek is . Óriási volt volt a választék, mi mendent megkóstoltunk. Senkinek semmilyen baj nem lett ( ha tudjátok, hogy mire gondolok)
A sitavati túrát kivéve ( a 8 éves gyerekemet nem akartam kitenni egy ilyen túrának )minden fakultatatív programot kipróbáltunk. ( 1 napos kirándulás Tuniszba, Karthagóba,tevegelés, kalóz hajó, folklór est.)
A Kartago toursszal utaztunk. Én az irodáról is csak jót tudok mondani, mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon fontos szerintem, hogy ha elmész akkor legyen nyelv tudásod, mert ellenkezõ esetben néha ” hülyén ” éreznéd magad. Mi angolul beszéltünk, ezt mindehol megértették.
Szóval ha bárkinek információ kell akár a szállodáról ,akár a fakultatív programokról, akkor írjon és nagyon szívesen válaszolok.
Üdv: Mara