tovabbi valasz

#404594 Hozzászólás

tovabbi valasz

szivesen,
uj:amikor megerkezel kualaba es beszallsz egy taxiba, akkor a kozponti palyaudvarra vitesd magad. a jegyet ott meg tudod venni azonnal a kovetkezo busszra. surun jarnak. butterwoerth lesz az elso allomas, onnan majd megy a minibusz thaiba had yai fele, es onnan a nagybusz tovabb, ahogy irtam tegnap. de te vegig ki kell fizesd azonnal, es resen kell lenned a csatlakozas miatt.
meg egy dolog. Had Yai-ban ami mar thaifold, lehetseges, hogy at kell menned majd egy masik busszpalyaudvarra is -nekunk keleltt-, de azt mondani fogjak a taxisok!?, akik vinni akarnak-. Hallgass rajuk, ha ezt mondjak, mert a buszvezeto es a tobbiek nem mondanak semmit, es mi sem voltunk gondolat olvasok…
a taxi nem lesz tobb kb 80 riggnitnel.a repterrol.kb 4000ft nekunk annyi volt tavaly befele, (kifele kevesebb lenne)az ut egy ora, mert 74 km-re van a repter.
viszont a repjegyet reklamozva: a repteren van air asia pult, ahol meg tudod venni a repjegyet azonnal aznapra, masnapra, harmadnapra. mi a harmadik mellett dontottunk, mert aznapra es masnapra felviszik az arakat, a kulonbozetbol bementunk kualaba es megneztuk ket nap alatt a varost. es a belvaros egyik 4 csillagos hoteljaban lehetett megszallni 119 rignitert egy ejszakara. jo hotel svedasztalos reggeli az arban. kartyaval is fizethetsz, de vigyazz, mert a hotlekben a kartyakon megnezik van e penz es a haverom raiifeisenes kartyajarol levontak a visszaigazolas es a kifizetes osszeget is, ami a bank hulyesege volt. amugy a penzvaltoknal lehet penzt valtani mindenhol, ugy konnyebb. bankban ne probalkozz, nem valtanak.
ha erdekelnek dolgok szingapurrol is tudok irni, mert ott 3szor voltam az utobbi harom evben.
egy hetig vagyok meg magyarban, utana megyek vissza es ott nem lesz netem egy darabig, leven hogy kikoltozom a laoszi hatarhoz egy faluba.
szoval addig kerdezz, amig tudok valaszolni
ja es nagyon szivesen
udv
tom