tren italia

#145810 Hozzászólás

eva

tren italia

Forli vasutallomasrol marcius 18-an van egy vonat 22:24-kor Bolognaba, ami 23:20-ra er be. A kovetkezo vonat masnap hajnalban indul.5:39-6:42 (trenitalia.it, angolra is at lehet allitani)

Ha a Wizzair idoben leszall (21:50), amit ritkan szokott ugyebar, es nem lesz feladott csomagotok, csak a kezipoggyasz, akkor elvileg meg lehet csinalni az atszallast, pl. egy taxival a vasutra kirohanni. Nincsen borzasztoan messze. De nagyon-nagyon bizonytalan az egesz.

Egyebkent a vasutallomason amikor megveszitek a jegyet a penztarnal, azt az automataban meg ervenyesiteni is kell, nagyon fontos, hogy a rohanasban ezt a 3 masodpercnyi feladatot ne felejtsetek el, mert nem mondja majd el senki!!!

A fapadosoknak burkolt celjuk, hogy naluk (ill. az o erdekeltsegi korukben) foglaljon az ember szallast is. Tehat egyaltalan nem olyan hulyek, amikor olyan idopontot valasztanak az erkezesre, amikor mar sehol semmi. Az olaszok sem teljesen idiotak, hiszen a taxisaiknak is meg kell valamibol elni. Nagyjabol ugy nez ki, hogy az eszetlenek mi vagyunk, amikor a szukseges informaciok hianyaban vesszuk meg a jegyet, mert olcso :-):-):-)