Túlnépesedés.

#230792 Hozzászólás

Petronius

Túlnépesedés.

Az egyik legégetõbb probléma. Semmi esetre sem merném csak a harmadik világot hibáztatni ezért. A fennt említett országok nagy részén (kivétel:India Kína) még mindíg sokkal alacsonyabb a népsûrüség mint Európában. Magyarország népességének fogyása teljesen normális folyamat szerintem. Az egyik legsûrübben lakott régióban lakunk.
A bevándorlás korlátozását esetleg akkor tudnám elfogadni, ha a kivándorlást is betiltanák. Ez ugye annyira nem tetszik!?
A bõrszínnel kapcsolatos vitákba nem óhajtok belefolyni, de nem emlékszem arra, hogy születésem (fogantatásom) elõtt eldönthettem volna hova és milyen színünek születhetek, mi lett volna ha egy bantu nõ az anyám?
Szerintem a Nyugati típusú államok (Európa, É.-Amerika, Dél-Kelet-Ázsia, Japán,stb.) sokkal szennyesebb és ártalmasabb országok mint a Harmadik Világ tagjai. Ráadásul a szegény országokban ritkán van választása az embereknek.
Ettõl függetlenül minden felnõtt embert hibáztatok ezért a helyzetért, csak míg nekünk (fejlett államokban élõknek) van lehetõségünk változtatni, addig a fejlõdõ országokban haldokolnak az emberek, és örülnek ha elvegetálnak addig amíg utódaik születnek.