Turista Vizum

#165991 Hozzászólás

Krisz
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Turista Vizum

A vizumot kaphatod 1 vagy 2 évre is,de általában 10 évre adják.A kint eltõltött idõ hossza nem a vizum hosszától függ.Az annyi lesz,amennyit a beléptetéskor bepecsételnek.Ez általában fél év,de lehet kevesebb(1,3 hónap) is.