üdvözöllek Zsiga bácsi!

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Venezuela? üdvözöllek Zsiga bácsi!

#288852 Hozzászólás

mariahome

üdvözöllek Zsiga bácsi!

de örülök neked Zsiga bácsi..igazán hasznos információkat szolgáltatsz az odakinn eltöltött 52 éveddel..
az én barátom is venéz, jelenleg otthon van Méridában..sokat volt itt nálam Magyarországon és még szeretne is jönni..közös egyezségünk az, hogy amíg õ nem tud jönni a munkája miatt addig mennék én, esetleg odakinn összeházasodnánk..mert hogy egyszerûbb lenne a jövet-menet mindekettõnk számára..persze olvasa a hozzászólásaidat ezt azért még meg kell ám gondolni..ugyanis nem tudtam, hogy elvesztem a magyar állampolgárságomat ha kinn házasodunk..
ezt nagyon nem szeretném..

Venezuela gyönyörû és én nagyon jól éreztem magam odakinn turistaként..
Maturinban is voltam..három napot töltöttem ott..és ami meglepõ volt ebben a városban az az volt, hogy a nõk itt karcsúbbak, magasabbak és még szebbek voltak mint az ország más részén..láttam ám itt csinos fiatalembereket is..
az országot keresztül utazva oda-vissza érdekes volt tapasztalni, hogy a földrajzi változatosság milyen hatással van az emberek testi felépítésére, külsõ megjelenésére. Igaz, hogy földrajzi változatosságnak sok egyéb hatása is van a társadalom, gazdasági élet változására ami magyarázat az elõbbi észrevételre.

Örülök, hogy itt a fórumozók között köszönthetünk, és köszönet hasznos információidért..kívánok jó egészséget, neked is és a még minig nagyon szép feleségednek is..

kiváncsivá tettél, hogy hogyan kerültél te 52 éve Venezuelába, miért nem jöttél haza..meg ilyenek..

üdvözlettel,
Mária