Új lakás, új élmények

#343094 Hozzászólás

Új lakás, új élmények

Hello Mindenkinek!

Két hetet töltöttem a hajléktalanszállón, amit Madridban krízishelyzetbekerülö kalandoroknak bátran tudok ajánlani, Bencének külön köszönöm az infot, ez az itteni helyzetemet mentette meg.
A két hét alatt lettek új tanítványaim, és elkezdtem hirdetéseket keresni, feladni, hogy találjak egy olyan szobát, amit hetente tudok fizetni, mivel tartalékaim nincsenek.
Két napja költöztem be új szobácskámba. Együtt élek egy dominikai párral, meg a srác bátyjával.
Nem végleges szálláshely, meg kicsit furcsa, dehát ezzel is több tapasztalatom lesz, amúgy meg megtanulok pár dominikai kaját csinálni.
Az hogy fizethetek hetente remek, és szinte hihetetlen hogy ilyet találtam, de mégsem. Merhogy miután beköltöztem csak akkor tudtam meg, hogy a lányka 8. hónapos terhes, úgyhogy valszeg el kell majd költöznöm egy-két hónap múlva, vagy füldugókat kell vennem.
Tanítványokat gyüjtök, megutcán zenélek, a lényeg, hogy bár hajléktalanszállóhoz képest nagy ugrás, hogy van egy szobácskám, de most nem szabad elengednem magam.

Lánykám visszajött Argentínából, és nem nagyon örül hogy nem együtt lakunk, de most egy ideig nincs kedvem együttélni, talpra akarok állni, meg talpon maradni önállóan.

Meglássuk milesz.
Az persze nem elképzelhetetlen, hogy ha mondjuk két hónap múlva van biztos anyagi fedezetem, összeköltözzünk egy kislakásba csak ketten. Az nem kerülne többe, mint most szobát bérelni.

Felhívott egy spanyol srác, hogy magyarul akar tanulni, hihi. Mostmár nemcsak zenetanár vagyok,hanem nyelvtanár is.

na csók mindenkinek
fel a fejjel!

Pampalini