Újra itt

#183266 Hozzászólás

Évi18
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Újra itt

Sziasztok Mindenki, aki ír, és aki csak olvas (mármint itt a fórumban)!
Képzeljétek, mi történt ma: reggel, alig kicsivel nyitás után jött a barátnõm, hogy ‘magyarok a láthatáron’, majd odahozott egy magyar párt, akik direkt azért jöttek be a boltba, hogy meglátogassanak, mert itt a fórumon olvasták, hogy merre dolgozom. Sajna õk hozzászólni nem tudnak itt a dolgokhoz, az internet minõsége miatt. Viszont közel laknak hozzánk, és nagyon kedvesek. Szóval, Gabi (nagyon-nagyon remélem, hogy jól emlékszem a nevedre; elég hosszú volt ez a munkanap), üdvözlünk itt titeket is! Remélem, egyszer majd be is tudtok kapcsolódni, valamint, hogy jól sikerült a mai kirándulásotok!
Még valami: úgy egy hete a nagy depi hevében kibõgtem az utolsó jobbos kontaktlencsémet. Már megrendeltem az újat, de még nem érkezett meg, szóval azóta “félszemû” vagyok. Már amúgy egészen hozzászoktam. :(
Még más: holnaptól, ha minden igaz, leteszem a cigit. Már második hete szedem a Champix nevû tablettát, amit doki írt fel receptre. 6,35 fontba került két heti adag, és a második hét valamelyik napjára kell kitûzni a totál leszokást, tehát addig még büntetlenül lehet szívni. Ha ez elfogyott, vissza lehet menni újabb adagot íratni, és ezt 11 hétig folytatni, de állítólag a próbálkozók nagy részének nem kell ennyi idõ. Nikotint nem tartalmaz, és állítólag azon az elven mûködik, hogy a gondolatot szünteti meg a fejedben, hogy rá kell gyújtanod. Személyes tapasztalatom: mint a többi ezer segítség, ez sem ér szart sem, ha nem határozod el istenigazából. Igaz, hogy majd’ megdöglöm, olyan hányingerem van, de azért csak rágyújtok, még ha a második slukk után el is dobom. Holnapig. Mert aztán már nem gyújtok rá. Remélem. Drukkoljatok, pls!!!
Ja, és még valami: Zsolt, Jani, aranyosak vagytok, köszi az érdeklõdést. Némi magánéleti válság ért utol, ami a napokban vagy szinglivé tesz, vagy megerõsíti a kapcsolatomat. Röviden. Remélem, inkább utóbbi irányba dõl el a dolog. Ma éppen kint voltam a depibõl, talán így is maradok.

Éljen a minimálbér emelés!!! Sajna nekem ez még holnaptól négy hét, mire kiderül, hogy mennyit jelent.

Üdv, Évi