ukrán lányok

#119973 Hozzászólás

Attila

ukrán lányok

Kijevben nagyon könnyü ismerkedni. Szinte bárhol. Szórakozóhelyre egyáltalán nem mentem, mert nem volt rá szükség. Általában nagyon barátságosak a lányok.

Nekem szerencsém volt, mert akikkel megismerkedtem, azok jól tudtak angolul. Szerintem ha nem tudnak angolul, akkor is könnyebb velük zöldágra vergödni, mint sok más országban a csajokkal, akik esetleg beszélnek angolul. Vagy akár a magyar társaikat is megemlíthetném.

Ukrajnában sok a szép lány. Kár, hogy többnyire aranyásók. Nagyon szexin öltöznek és viselkednek, csak ne raknának magukra egy kiló sminket. Ez nagyon le tudja rontani az összképet.

Amikor arrafele jártam, egyértelmüen “nyugatinak” tekintettek, ha ezalatt a jóléti társadalmat érted. Ukrajna hihetetlenül szegény. Persze most nem a maffiózókra, hanem az átlagemberekre gondolok.

Az ismerkedös oldalak televannak manökenalkatú lányokkal. Vigyázat!!! A legtöbb SCAMMER! Vagy nem a saját képét használja, vagy ha igen, sok esetben 15 éve készült róla, stb. Pénzt a weboldalon nem befizetni, lánynak szintúgy nem szabad átutalni…

Ismerkedtem már meg weboldalon keresztül ukrán és orosz lánnyal, aki addig, amig meg nem tudta, hogy magyar vagyok, hihetetlenül “kedves” volt, aztán amikor megtudta, hamar elbúcsúzott.

Remélem hasznos volt az info!