Uncle Chang

#390952 Hozzászólás

Gábor

Uncle Chang

Az Uncle Chang bázist egy helyi mama vezeti. A mami nem nagyon vágja az internetet, szerintem nincs honlapjuk és emailjük sem. De van ott egy videós srác a bázison, akinek bizonyára van emailje és nála lehet érdeklõdni.
Megpróbálom elõ keresni és megírnom ide fórumba. Uncle Chang-ék Sempornán vannak rögtön a Dragon Inn bejáratánal. Abszolút helyi arcok a guide-ok is. Kicsit körbe kérdezgettünk és õk a legolcsóbbak, és csak nekik van olcsó szállásuk Mabulon. A felszerelés benne van az árban, minõségi és új cuccuk volt. Minden nap mennek a hajóik Mabulra és Sipidanra Sempornáról. Mabulig kb 30-40 perc az út onnét még egy negyed óra Sipadan. Amikor mi mentük decemberben nem volt rögtön szabad hely a szálláson Mabulon, aludunk kellett egy napot Sempornán a Dragon Innben, de merülni azért mehettük persze.
Mabulon csak nekik van olcsó szállásuk (50RM/nap/fõ teljes ellátással) Egyébként van ott néhány luxus hotel, de azok 500Rm-nél kezdõdnek. A szállás a faluban egy feltuningolt halászházban van, eléggé autentikus hely. Nekünk nagyon tetszett, de nem is voltak nagy igényeink. Mabul egyébként olyan kicsi, hogy 1 óra alatt körbe sétálható.