Undorito.

#325798 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Undorito.

Nem reg olvastam az esetrol a neten. Egyszereuen elkepeszto, hogy a gatlastalansag nem ismer hatarokat. A korrekt eljaras az lett volna, ha feketen feheren tajekoztatjak a leendo munkavallalokat a reszletekrol. Minden alkalommal kell lennie egy szerzodesnek a jatekszabalyok lefektetesevel mindket resz szamara. Sajnos itt jon be a hiszekenyseg es naivitas a munkavallok reszerol, de ez nem ok a kisemmizesukre.
Egyebkent Okumanak teljesen igaza van. Utazasnak, lakasnak, elelemnek, stb koltseg vonzata van es nagyon keves az olyan munkaado aki mindezt magara vallalja a munkaberen tul. En magam is napi kb 100km-t autozok munkaba meg haza.
Itt a forumon rengeteg hasonlo topic van munkaval kapcsolatban es olvasgatvan oket, elkepeszto mennyi idiota bedol ezeknek. Hihetetlen, hogy az emberek elhiszik mindezt. Gondoljatok, csak odarepultok Floridaba minden engedely es zold kartya nelkul dolgozni nagy penzert ingyen lakas,kaja es kozlekedessel? Meg villanyszereloi munkat sem lehet vegezni helyi vizsgak es engedelyek tomkelege nelkul, plane nem zold kartya nelkul. Ugyan ez van Europan is meg Ausztraliaban is. Aki feketen vallal munkat az szamitson ra, hogy kicsesznek vele mindenhol ahol lehet. C’est la vie!