Usamese

#98814 Hozzászólás

Kivi

Usamese

Hihetetlen ostoba modon viselkedsz, ugye te is latod?
Nem fogom magyarazni a Pista bacsis esetet, mert ugy latom tul bonyolult szamodra.
Miert nem arra a dolgokra valaszoltal, amiket kerdeztem?
Beszukult latomezod megtorhetetlen burokkal van korulveve… Fogalmad sincs arrol, hogy milyen is Amerika (USA) valojaban. A kerdes ugye az volt, melyik jobb, es miert? Ugy latom neked UK jobb, mert ott van X-Factor! Gratulalok. Muvelodj vele tovabbra is.
Mivel csak EU-ban vagy jaratos, elmondom neked: nem csak BUD sor van USA-ban, ha bemesz egy marketbe, kb 40-50 fele sor kozul valaszthatsz, az USA sortol a hollandig, a cseh soroktol az ausztralig… stb. Azert mert te esetleg csak a BUD-ot tudtad megengedni magadnak (ha egyaltalan voltal itt), az nem jelenti am azt, hogy csak az van… Es nem mindenki issza… es ha valaki megveszi, meg az is lehet, hogy az izlik neki… mindenki magabol indul ki. Ez egy orok es igaz mondas.
Nem csak illegalisok vannak az USA-ban. Mint emlitettem korabban, beszukult elettereddel es elmenyvilagoddal nyilvan nehezkes felfogni, de elnek itt emberek (sokan az EU-bol), akik legalisan vannak itt, mert ezt valasztottak. Talan pont azert, hogy megkimeljek magukat olyanoktol, mint te. De ezzel neked biztosan oromet szereztek, szoval nyugi, ne legy feszultsegben miattuk:) ;)
Azt, hogy ki miert valasztotta ezt a vilagot, az mindenkinek a sajat (!!!) dontese, es senkinek nincs joga ahhoz, hogy kerdore vonja emiatt. Te EU imado vagy, ott elsz, maradj is ott. Ha neked az tetszik, szived joga. Ertelmesen szolj hozza a temahoz, es ervelj (ha tudsz, persze).
Mint emlitettem, ismerem nagyjabol mindket vilagot (az EU-ban csak MO-on eltem), es mindkettot szeretem. Mint korabban irtam, megvannak a hibaik, az elonyeik. Bizony, elonyei is vannak az USAnak is (szamomra mindenkepp – mert a kerdes ugye az volt).
Mivel soha nem szerettem suket es primitiv emberekkel vitatkozni, most sem fogok.
Majd ha kicsit megemberelted magad, talan “beszelhetunk” a dolgokrol EU es USA megiteleseben, ahogy ertelmes emberek szoktak.