utazo

#329570 Hozzászólás

Evi

utazo

En nekem nagyon jo tapasztalatom van a KOVACS TRAVEL utazasi irodaval. Aranylag olcso. Barmely tarsasaghoz kerheted a jegyedet. Altalaban a LUFTHANSA jaratot szoktam igenybe venni mert ez a legolcsobb. Az en utvonalam USA-Franfurt-Budapest. Sokkal dragabbak a jegyek ha itt ulsz fel a repulore es csak Budapesten szalsz le. Minnel tobbszor valtasz repulot egy utvonal alkalmaval annal olcsobb.
Egyebkent ezt reszletesen megbeszelheted az utazasi irodaval. Ezen helyen mindenki beszel Magyarul. Nagyon kedvesek es keszsegesek. Az iroda szekhelye New York. Ne aggodj ! Barhol vagy is az allamokban, par napon belul FEDEX postaval elkuldi neked a jegyet. Persze miutan te is feladtad a jegy arat. Meg kell mondanom, hogy nagyon segitokeszek es becsuletesek. Mar 20 eve mukodik az iroda. Magyar csalad mukodteti ezt az irodat. Ha azt mondod neki, hogy a legolcsobb jegyet szeretned, nem baj, hogy atszallassal, akkor biztos azt fogja neked megkeresni.
A jegy arat mindig Many Order csekken szoktam feladni.

— Jo tanacskent irom, hogy minden esetben ird ra a csekkre,hogy kinek kuldod, mert ha netan elkoborolna a csekk akkor is csak o veheti fel, illetve csak o valthatja ki. Azaz mas nem hasznalhatja fel. Ha a cim ra van irva akkor soha nem veszlik el a csekk. Termeszetesen a csekket boritekba zarva kell feladni az utazasi irodanak.
Egyebkent aprilis 1-tol felmennek a repjegy arak valamennyivel , en gondolom nem sokkal, olyan 50-60 $-al, de ha most megveszed meg akkor olcsobb.

Leirom a pontos cimuket es telefonszamukat:

KOVACS TRAVEL
NEW YORK
44-10 KETCHAM St.
ELMHURST ROOM 4d.

TELEFONSZAM; 1-718-651-2494
1-718-651-2914

A nap barmely orajaban hivhatod oket, mivel az also szam a lakas telefonszama.
Megjegyzes: A cimet ird le innen, hogy a telefon vonaladat ne kelljen a cim miatt sokaig tartanod.

Remelem, hogy tudtam segiteni neked es barkinek.!

En is most rendeltem meg a jegyemet naluk.

Ha van meg kerdesed Tedd meg !