utolsó

#233749 Hozzászólás

Gábor

utolsó

Kedves Szekeres, valóban, a fórumok a vélemények elmondására is jók. Nincs is ezzel baj.

Pusztán azért bátorkodtam a kérdéseimre utalni, hogy valamiféle párbeszéd alakulhasson ki. Mert a koerográfia azért eddig nagyjából az volt, hogy valamit írtam, erre rögtön a személyemmel kezdtek el foglalkozni, ahelyett, hogy a mondanivalómmal tették volna ezt. Pár éve még igazán zavart ez a módi, ma már csak inkább mosolygok rajta, mert annyira árulkodó, amikor nem a rossz hírrel foglalkoznak, hanem a hírhozón verik el a port.

Hogy kérdéseim elfogultak-e? Hááát, igazából nem hiszem. Más az elfogultság és más az, ha valakinek határozott véleménye van bizonyos dolgokról. Nyugodt lehetsz amúgy, hogy balfelé is szoktam keményen fogalmazni – a hülyeség oldalsemleges állapot -, de azt nem internetes fórumokon teszem :-))

Csupa nagybetût meg használhatsz, csak van egy úgynevezett netikett, ami összefogalja az interneten való írás illemszabályait és ez azt mondja, hogy a csupa nagybetû a kiabálásnak felel meg. Mivel pedig normális ember nem ordibál állandóan, ezért a neten sem illik így írni. Hacsak nem akarod magad kicsit nevetségessé tenni.

Na, ez volt az utolsó írásom itt. Valakit már annyira irritálok, hogy egy útleírásomba is belerondított. Jó éjszakát mindenkinek.