Vajda Szabolcs=Kreutzer Balázs???

#453113 Hozzászólás

Vajda Szabolcs=Kreutzer Balázs???

Kedves V.Sz.
anélkül, hogy kértél volna, úgy érzem, mindvégig tárgyszerû hangvételt használtam, emberi “hangnemet”, nem anyáztam, nem személyeskedtem, ellentétben Veled.
Így sokott kezdõdni, ahogy te kezded: nickneveket kifigurázni, E-mail cimet nevetségessé tenni. Fölösleges!
Mivel azt sem tudom, ki vagy (ahogy azt Te sem tudod, hogy én ki vagyok -az internet már csak ilyen), felesleges nevet megadni. Hogy téged hogy hívnak nem tudom. Azért mert odaírtad: Vajda Szabolcs, nem tudtunk meg semmit. Vagy az vagy, vagy nem. Ha megadnád címed, vonalas telefonszámod, talán azonosítható lennél. De ezt senki nem kéri tõled, így Te se kérd másoktól.
Igazad van: a forint-euro árfolyam tényleg elszált, a bernzinárak viszont csökkentek nyár óta mind euroban mind forintban, pont ezért lenne aktuális egy árcsökkentés, hiszen aki ma 100 eurót fizet, az 29000 ft-ot ad az útért (ha forintról váltotta az eurót. Nyáron ez az összeg még csak 23000-25000 ft volt, és a benzinárak is magasabbak voltak. Nagyon rosszúl érvelsz, pont magad, illetve barátod Balázs ellen (hacsak nem te vagy Balázs is, ha már ilyen jól ismered mik fordulnak elõ balázs útjain).
Tehát amondó vagyok, a beigért árcsökkenés indokolt pusztán az igéret szerint. Azt is írtam, hogy ez nem kötöelezõ, hisz ha Balázs vállakozó, annyit kér, amennyit nem szégyell, ill. még talál utast. Ezért nem lehet neki szemrehányást tenni (nem is tettem, pusztán az igéretére emlékeztetterm. ebböl let ez a csete-paté.
Persze kár lenne, ha valamelyikünk vérnyomása ettõl felmenne.
Jó utat:
Hadibandi, ha neked jobban tetszik Handibandi (légy boldog!)