vajon

#201975 Hozzászólás

Zsu

vajon

Rosszindulatu es ostoba hulye liba vagy – ez a beszolas jobban megfelel a stilusodnak.
Kulonben akinek nem inge nem veszi magara, ismered a mondast? Biztos vagyok benne, hogy neked felenk, pirulos arab pasid van – arrol hiresek.
Kivancsi lany – a ferjemnek 2 huga van, az egyik ferjezett, es most var babat, ugyhogy vele nem szoktunk annyit talalkozni. A masik viszont fuggetlen es allasa van. Nagyon nyitott es kedves, jol beszel angolul, bar nem elt kulfoldon. Sok mindenrol tudunk beszelni, de vannak bizonyos temak, amikkel kapcsolatban nem akar megnyilni, bar az utobbi idoben javult a helyzet:-)) Gondolom a pasiugyeit szivesebben beszeli meg az ottani baratnoivel, de mostanaban engem is belevon, mert tudja, hogy nem arulkodom. Az arab lanyokra amugy nem lehet semat huzni, rengetegen feltekenyek az europai nokre, ertheto okokbol, a ferjemet is zaklattak azzal, hogy miert az europai not valasztotta, miert jobb az. Sokan csak ferjhez akarnak menni, es otthon ulni, ezert nagyon fontos nekik a penz es nem szivesen allnak szoba komolyan a helyi ferfiakkal, ha azok anyagilag nem nyujtanak sokat.
A masik oldalrol ott vannak a fuggetlen, tanult, dolgozo nok, koszonhetoen Tunezia liberalis politikajanak, majdnem minden szakmaban ott vannak, es nagy fuggetlenseget elveznek. Ok nem akarnak mindenaron hazasodni, inkabb egyetemre mennek es sajat labukra allnak. Az en sogornom is egyedul berel lakast es noverkent dolgozik, diszkoba is szoktunk menni egyutt. Nagyon jo es barati a viszonyunk.
Szoval valtozo, van a nagyon feltekeny es baratsagtalan, illetve a kedves es nyitott fajta. Mondjuk orszagresztol is fugg persze, ferjem csaladja hammameti, az eszaki reszt ossze sem lehet hasonlitani mondjuk Djerbaval, ahol van meg hogy a nok ki sem mennek sokat az utcara…