Valaki

#288858 Hozzászólás

Zsigmond

Valaki

Ezek szerint akkor sok változás van amiröl nem tudtam, de most már tudok. Milyen jó ez a fórum, mert így sok információt tudunk meg.
Köszönöm a bókot a koromra, de valóban ennyi vagyok. Jó karban (eröben) vagyok, mert egy asztalosnak erre szüksége van és sokat kell emelgetni. A nyugdíj valóban nyögdíj (a semminél több) és nekem azért nincs mert sohasem fizettem a “seguro socialt”, mert nem tartottam sokra. Most persze azért kicsit bánom, de késö bánat. Most 500 ezer bolivár a nyugdíj itt. Az orvosok és a gyógyszer nagyon sokba kerül és én a koromnál fogva sem lehetnék biztosítva. Operálva sosem voltam és az öregségemen kivül nincs nekem semmi bajom. Apámat 101 éves korában szólította a jó isten magához, anyám pedig 98 évet ért meg, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy nekem is van még pár évem ebben a világban.
Szeretem ezt az országot, befogadtak és mindenki tisztel és becsül. Haza nem mentem egyszer sem, mert nincs senkim sem otthon és pénzem sincs utazni és nem is volt erre.
78 éves korom óta internetezem, elvégeztem egy iskolát is, hogy ne legyek annyira buta a mai világhoz és nagyon belejöttem. Véletlen találtam ide is és gondoltam, hogy írok egy kicsit.
üdvözletem Zsiga bácsi
(Feleségemet Rocionak hívják)