valami nem stimmel!

#221112 Hozzászólás

Buboka

valami nem stimmel!

Alacsony oktatatsi rendszer,(igaz)szamunkra eltero viselkedes forma,(nem neveznem primitivnek!) DE MUKODIK!!!!
M.O.-n iszonyatos magas szintu az oktatas (igaz),europaihoz hasonlo viselkedes forma,de nem mukodik b@zzz!!!
lehet hogy hamburgerbol van az agyuk de azt a szar diplomajukat elfogadjak mindenhol!!!! Lehet hogy hulye birkanak tunnek,de mukodik a dolog nem is rosszul!!
De ha “mi” olyan okosak vagyunk akkor a kis orszagumk miert tart ott ahol tart? eddig miert nem vetette fel valami erosdiplomas nagyon kulturalt valaki a kormanynak vagy valamely TV-ben vagy ujsagban,hogy a nepesseg fogyashoz jelentos mertekben hozzajarul az elvandorlas????
Es igen is azt mondom,hogy ha az “anya”orszag ennyire szarik az allampolgaraira hogy hagyja oket pusztulni a “munkaberbol”,akkor igenis el kell fogadnod azt az orszagot ahol emberi korulmenyek kozott tudsz elni a fizudbol es nem megerolteto a normalis szintet tartani!!
Nem fikazni kell!!!
nem ott elek de sokszor voltam hosszabb ideig,es igenis valahol megertem oket.(nem vedem, csak megertem)
Es abszolult mind1 hogy all.polg. vagy,vagy pedig ill. letezel az uj “helyeden” cserebe normalis eletert ezt el KELL fogadnod!!! ha meg nem tetszik tessek visszamenni az eros iskolakba,es “kulturalt” Mall-okba! ahol ugyanazert a munkaert kapott fizudbol maximum csak nezegetheted a helyere rakott cuccokat!