válasz

#435267 Hozzászólás

értetlen

válasz

Az a probléma, hogy túlságosan megkedveltem Õket, és keresem
a negatívumokat, hogy ne legyek elvarázsolva. Azt hiszem túristának nagyszerû lenni egy arab országban, de feleségnek nem.Soha nem találkoztam ennyire kedves emberekkel, és tényleg nem tudom mennyire õszinte a kedvességük. Kérlek ird meg, hogy mik azok a jelek, amik Téged eligazítanak.

Ahmed, nagyon leegyszerûsíted, hogy egy nõnek mi a dolga és mihez ért. A nõ szüli a gyereket, neveli, de válás esetén nem kapja meg. Erre most azt fogod mondani, azért nem kapja meg nem tudja eltartani. Ha nem hagyják dolgozni persze, hogy nem tudja eltartani. Tudod milyen unalmas egész nap otthon lenni és várni, hogy a férjünk mikor méltóztatik haza jönni, közben a kölkök szintjén lehet csak beszélni, mert más társaság nincs. Társaságnak ott a többi nõi családtag? Kösz!!!

Próbálom megérteni a muszlim vallást, de sok minden idegesít benne. Olvasgattam a Koránból, de egybõl szemet szúrt néhány dolog. Csak a férfiak szemszögébõl látja/látatja a dolgokat.
Ez a bajom vele.

Ahmed, várom a további felvilágosító irásaidat!

Igazából azért kötöszködöm, mert a szívem mélyén szeretném megérteni a muszlim vallást, de a zavaró dolgok – nõk szerepe- nem hagynak nyugodni.