válasz

#202060 Hozzászólás

Krissy

válasz

Én asszem sokan félreértettek itt egy kicsit.. a házasság gondolata felvetõdött. Ez nem azt jelenti, hogy egybõl ugrottam a nyakába, hogy persze leszek a feleséged. És azt se hogy kimegyek Tunéziába és egybõl hozzámegyek. Elmondtam: furcsáltam és idõt kértem. De elmondta, hogy jobb ha tudom , hogy komolyan gondolta és mindent megtesz azért hogy igent mondjak majd.
Mimi, igazad van hogy a netes szerelem nem ér semmit, ha nem követi személyes találkozás, én pozitívan állok a dologhoz és remélem, hogy össze fog jönni. Addig pedig megpróbálunk minnél többet adni magunkból, hogy jobban megismerjük egymást, hogy mire oda jutunk hogy találkozzunk addigra ne legyen gond hogy esetleg nem tetszik a másik gondolkodásmódja. Egyébként tényleg tudok néhány dolgot az iszlámról, két éve csetelek pakisztániakkal, és nagyon sokat beszélnek a vallásról, de az egy egészen más világ, és ahogy én látom minden ember próbálja a vallást a saját értékrendjéhez igazítani, kinek ez a fontosabb, kinek az, egyesek szó szerint betartanak minden szabályt, mások pedig csak azt amit úgy gondolnak hogy az úgy helyes. De egy valami közös bennük, a POZITÍV GONDOLKODÁSMÓD, az hogy még akkor is tudnak gond nélkül optimisták maradni, ha a világ összedõl a fejük felett. Tényleg nagyon sokat tanultam tõlük, és melegen ajánlom bárkinek, hogy vegye fel a kapcsolatot olyan emberekkel akik teljesen más világban élnek mint mi, mert úgy látom hogy ez a pozitív gondolkodás szerintem eltûnt a magyar emberekbõl.
És ha ezt néhány ember itt megérti és kicsit elgondolkozik ezen akkor már azt mondom hogy volt értelme ide jönnöm és elmesélnem a storimat.