valasz

#343243 Hozzászólás

Matyi6
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

valasz

Aloha

http://www.hawaiitribune-herald.com

Itt tovabbra is meleg van, nagyon meleg, heti idojarasjelentes H-P 28 fok, kovetkezo heten egy kis lehules, csupan 27 fok…. errol annyit, a nap tuz kemenye, foleg az alacsonyabb teruleteken, en olyan 6-700 m magassagban vagyok, itt azer hebe-hoba szokott felhoz lenni az eg, de a nap itt is kemenyen tuz, elkel a 30-as napkrem.

Az eletrol most roviden anniyt, hogy lassan megerkeznek a balnak eszakrol teleni a meleg hawaii vizekbe es felneveleni kicsinyeiket (humpack whales), azonkivul a vad teli viharoknak koszonhetoen melyek nemtom pontosan az ocean melyk reszen tortennek, szoval most rendszeresen high surf alert van ervenyben ami az eszakibb szigeteken nagy latvanyossagnak szamit, szorfozesre ez az idoszak a legmegfelelobb…
A munkaban nem ngyon tudok segiteni, nezni kell az interneten meg ezen a honlapon amit megadtam, itt a helyi ujsag honlapja tele van allashirdetessel.

Meg a don t drink and drive vagy a think and drive -os kampany mindenhol, rengeteg az amcsi turista, meg a japan turistak is jelen vannak nagy szamban, mig az amcsik tobbnyire berelt F. Mustang 2006-osban fapofaval vegigauoznak a szigeten, addig a japcsikat busszal viszik korbe a szigeten a nagyobb mennyiseg miatt…..
szal en dolgozni jottem ide, nem sok idom van kikapcsolodasra, a szabadidomben is tobbnyire tulorazok, bar most vettem egy kocsit, azert egy ket helyre en is el fogok menni..
A helyi tv dogunalom, ugyanazok programok ugyanabban az idopontban mint 4 eve, sot durvabbat mondok meg egy csomo reklam is ugyanaz es meg mindig fut a tv-ben, mint 4 eve!!!!!!!!!!!!!!isszonyat!!!!Seemi sem valtozott.

Na most roviden ennyit, ja mint mondtam itt hidegebb nem leessz, remelem aze melegebb se :-)

Ja meg valami, rengeteg uj kis uzlet nyilt , elsosorban az egyre nayobb meretu turizmus kiszolgalasara, a varos, Kona amihez kozel lakom is sokat fejlodott, bar meg csak egyszer voltam, de erezhetoen tobb az uzlett, nagyobb a forgalom, tobb az ember, tobb a haz es epulet, es ez jellemzoen elmondhato a videki hawaiirol is, de a varazsa a tajnak aze meg mindig megvan.

Aloha
Mate