valasz Iceman reszere a milyenek az amerikaiak temaban

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Okos magyar ember megmondja a tuttit az USA-rol.:) valasz Iceman reszere a milyenek az amerikaiak temaban

#191939 Hozzászólás

Kovacs
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

valasz Iceman reszere a milyenek az amerikaiak temaban

Iceman irta “a tapasztalataim alapján elképesztõen buták. millió apró történése a mindennapoknak, ami számunkra magyaroknak egyértelmû és kézenfekvõ, nekik érthetetlen. rengeteg helyen találkozok hanyagsággal”

Egyetertek. Szerintem az arany az okos/buta az olyan 35%/65% mert azert van sok okos ember is. (persze azokrol sokszor es hamar kiderul hogy arab/zsido/orosz/magyar/gazdag/nem itt szuletett/elso genaracio/stb.) Ugyanakkor Amerika eppen ezert a lehetosegek hazaja egy olyan ember szamara mint te: meg friss az agyad, fel tudod hasznalni a jozan eszed, a pontossagodat, megbizhatosagodat, tudod mi az hogy minoseg. Minel hamarabb vagj bele egy sajat vallalkozasba vagy ha meg nincs megfelelo tudasod, otleted vagy lehetoseged akkor probalj valtogatni munkahelyeket es tanulni barmilyen uj szakmat pl. autouvegezo, vizvezetekszerelo, szakacs, hutes futes szerelo, mozgo fagylalt arus, autokerskedo, aszphaltozo, stb. es egy par ev mulva a sikeres sajat ceged lesz es rengeted penzt fogsz keresni. Sok sikert.