valaszok

#294602 Hozzászólás

carapicha

valaszok

200 alatt csak szerencsevel es nem kombinalt jeggyel lehet kijonni. Ertsd. kulon megvenni a lepeseket, de valszeg csak az USA-n keresztul jon ki igy is. Meg a Martinair is 230-240 korul van. Esetleg az Iberiaval lehet probalkozni Becsbol, neha van jo ara.

Tortuguero az egyik legjobb hely, kevert karibi, jamaikai, nicaragiuai, kolumbiai es indian kultura es nagyon gazdag elovilag. Nagyon gazdag! Azonban csak hajoval lehet kozlekedni, max. repulovel erkezni. Vigyazni kell, h melyik honapban mentek, mert ha kifogtok rosszat, akkor egesz nap eshet es akkor mar nem lesz olyan jo a hely. A december november nagyon rossz ide, de a tobbi honapban is valtozoan esik keves vagy sok eso. A szaraz esos evszak hulyeseget, amit ide szoktak irkalni tudatlanok el kell felejteni, mert ez masik klima. Meg Puerto Limontol is kulonbozo klima, ami 4 orara van innen hajoval.

San Jose kozpontban, nekem ez a torzshelyen http://www.hemingwayinn.com/, en kulon arat kapok, kb. $14/fo korul adoval ebben reggeli is van, amugy dragabb valamivel. A kozpontban ez alatt csak szobaztatok vannak, vagy borton jellegu szallasok kb. 9 dolcsirol indulva, esetleg hatizsakos hippiszallok. Ha gondolod megkerdezem, h mennyiert adjak ki neked.

15 nap alatt nem, h mindent, de szinte alig lehet valamit latni, mert ebben az orszagban a kozlekedes eleg lassu a kis tavolsagok ellenere. Komoly kompromisszumokat kell kotni. Pl. a karib tenger min. 5-6 nap, ha le is akartok menni delre.

Melyik 5 vulkanra gondolsz, mert ebben az orszagban kb. 200 vulkanikus formacio van es ebbol majd 50 aktiv is.

Vulkanok
Kirnadulos tipusoknak: Rincon de la Vieja, Turrialba (Irazu testvere), Barva, Miravalles, Tenorio (ez nagyon kulonleges kek folyoval rendelkezik)

autoskirandulas: Poas (szinte soha nem latszik), Irazu, Arenal (ez sem tul sokszor)

Ezek a konnyen leszervezhetoek, a tobbi mar kiesik egy kicsit.