Valószinü,

#299577 Hozzászólás

Andi65
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Valószinü,

hogy nem egész jól fejeztem ki magam.èn már mindenhol érdeklödtem, voltam nem egy au elöadáson is, de minél több helyröl tudok vmit, annál jobban összekuszálódik minden.
Az igazság az, hogy az a pár hónap nagyon lassan telik itthon,amit kinn is lehetnék, tehát nem mindegy mennyi idöre kapom meg a turistavizumot.Azt is olvastam a nagyköv oldalán milyen dokumentek kellenek a 3nál hosszabb idejü megigényléséhez,és eseteiben biceg a dolog.
Pl. Hogy akarnak a munkahelyemröl bizonyos adatokat, szabit, nem felmondást,…ha manapság nincs olyan munkahely, ahol csak ugy elengednek fél év szabira.Tehát ugy ha felmondok…
Vagy iratok Ilyen papirokat.
-v. az egyik oldal azt irja, meghivolevelet csak házastárs, rokon, sponsor, stb irhat, más nem.Mert eljegyzett státusz nem tartozik ide. A másik már a 12 hónapig tartó élettársi viszonyt is figyelembe veszi.
A lényeg az hogy nagyon meg kell indokolni, miért és hogy akarok fél évet ott lenni.
Az igazság az, hogy nem akarom hogy visszadobják a kérelmem mert riziko faktor, 32 éves vagyok.