Valtozasok

#223691 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Valtozasok

Tudom, hogy sok minden valtozott Europaban de azert megis csak nyugodtab vagyok az USA-ban vagy Ausztraliaban, Uj-Zealandon, Singapore-ban mint Magyarorszagon. Eddig 2-szer volt reszem a metron bombariadoban Budapesten. Barmikor setalhatok ejel-nappal [ kivetel egy-ket helyet ]Nem kell a zsebem tapogatni 5 percenkent es ha beulok valahova, nem kell attol tartanom, hogy folvizezik az italom. Igaz, nehany hete voltunk a Hiltonban a lanyom graduation vacsorajan es olyan gyenge vilagosbarna Colat hoztak, hogy visszavitettuk. Mindenki fol volt haborodva a kifejezhetetlenul pocsek kajan es pian. [ miutan $100 volt a fejenkenti belepo ]
Kedvesebbek es nyugodtabbak az emberek, sokkal kozvetlenebbek es segitokeszek. Kevesebb a megelhetesi problema, nem olyan kiakadtak es elcsigazottak mint Mo-n.
Ha annyit fizetnenek nekem Mo-n mint itt, akkor sem mennek vissza az eletkorulmenyek miatt.
A lanyom el van ajulva Budapesttol es a tomegkozlekedestol. Egyenlore. En azert a kocsimat valasztom ahol nem lihegnek es kohognek a nyakamba mint a BKV-n.
Raadasul mindig jo az ido. Nem kell havat lapatolni es nincs minusz 15 fok. Tiszta a levego, a fold, a vizek. Sos-sok aprosag mint ezek. A penz nem tudja mindezeket kompenzalni.
AR