Vegre itthon.

#274616 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Vegre itthon.

Negy hetet voltunk Magyarorszagon, de alig vartuk, hogy haza jojjunk.
A tapasztalataink roviden: koszos, elhanyagolt es szetrohadt. A fiam ketszer csuszott el a lepcsoforduloban a kutya hugyban. Megkekult az oldala, ugy megutotte magat az elso alkalommal.
A 2-es metrot a teljes hoszaban gyonyoruen felujitottak. Tenyleg vilagszinvonalu a kivitelezes es buszke is lehet ra a varos. Meg talan egy eve sincs, hogy befejezhettek a felujitast, de mar nem egnek a lampak a kiirasok, nevek mogott. Talan kevesebbet kellene lopni, csalni es maradna a karbantartasra is penz. Ezt rogton eszre lehet venni mindenhol az orszagban. Valami elkeszul szepen, atadjak es ennyi. Senki hozza nem nyul a kovetkezo 40-50 evben. A karbantartas hianya ordit az orszagban mindenutt.
A vilag 5 kontinens 35 orszagaban eddig meg nem beszeltek velunk olyan durvan, ocsmanyul es arrogansan mint Magyarorszagon. Meg be sem leptem a Saturn Mammuth uzletebe a Szena teren, de mar ugy kezeltek, mint egy tolvajt. Diplomata taskaval nem engedtek bemenni az uzletbe. Igy inkabb be se mentem penzt kolteni. Sok helyen megprobaltak csalni, lopni es amikor helyreigazitod oket, meg ram kiabalnak, hogy mit kepzelek en. A csalas alol meg a Cartographia kiado sem mentes, ugyanis 2002-2003 nagy vilag atlaszt arulnak 9500 Ft-ert mint 2006-os kiadas.
Legalabb azt ne takarnak le reklammal ami szep. Az Operahazon 3 nagy lepedo reklamozott valamit amikor megerkeztem. Eljovetelemkor meg 2 ott fityegett rajta. Az Astorianal az Orokos takarja le az egesz epuletet. A Gellert Hegyen hegyekben all a szemet. Negy heti ott tartozkodasunk alatt kb 30 kulfoldi kocsit szamoltam meg. Tudom, hogy nem foszezon a szeptember vege, de meg evtizedekkel ezelott is tobb volt beloluk ebben az evszakban. Valoszinu nem en vagyok az egyetlen aki megundorodott az orszagtol.
Szoval csak ennyit. Legkozelebb nagyivben elkeruljuk az orszagot es ha nagyon-nagyon muszaj, hat elmegyunk a leheto legrovidebb idore.
P.S. Gyakoroljatok a mosolygast. Biztos vagyok benne, hogy elobb-utobb menni fog.