velemeny

#201934 Hozzászólás

Alex

velemeny

Sziasztok,

Eleg regota olvasoma forumot es eddig nem szoltam bele,de most ugy gondoltam,hogy leirok nehany tapasztaltot.Amit Yaweb es tarsai irtak,az igy mind igaz!En nem olvastam egyiknel sem,hogy azt irtak volna,hogy lehetetlen!!!Nem ertem,hogy ezt honnan szedtetek!
Lehetseges,en is megcsinaltam!!!DE en mar elotte joval kint eltem Angliaban,allasom volt mar tobb mint egy eve,a rezidencia-kartyam is megvolt!Volt nem egy-ket munkatarsam,akik ugy jottek ki,hogy alig tudtak a ferjuket,feleseguket magukkal hozni,hiaba voltak hazasok!
nem lehetetlen a dolog,de eleg maceras!Yaweb nagyon jol leirta dolokat a bankkartya es lakas teren,ez mind igy IGAZ!!!
Itt ezen a forumon,tenyleg ugy jon le,hogy aki nem szepet es jot ir,az tapasztalatlan es irigy.
Hat itt szeretnem megragadni az alkalmat,hogy en egyik sem vagyok.Boldog kapcsolatban elek az ARAB ferjemmel,igaz nem tuneziai es mi is Angliaban elunk,ugyhogy nincs mire irigynek lennem!

Ui:Egyebkent sajnos Yawebnek abban is igazat kell,hogy adjak,hogy egy-ket lany itt fogalom- es ertelmezesi zavarral kuzdkodik!
Tovabbi jo vitatkozast es lehet,hogy a stilus banto,de higyjetek el,van benne igazasag,amit az “arab-ellenes tabor”ir egyebkent a tapasztalat nem egyenlo az utalattal!