velemenyem kanadarol

#204159 Hozzászólás

laszlo4
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

velemenyem kanadarol

John, ha mar megszolitottal koszi hogy aggodsz ertem de engem a jelenlegi munkahelyemen nem kezelnek auslander-nek pedig az vagyok. Teljesen egyenrangunak tekintenek a helyiekkel. Nem minden az eloitelet. Ugyanakkor egy olyan (agyon liberalizalt) orszagban ahol a lakossag donto tobbsege emigrans (itt most kanadara gondolok) erdekes lenne ha kikozositenek az embert, nem gondolod? Es megis megteszik. Kedvuk szerint, -mar mar arcatlanul valogatnak borszinre, vallasi hovatartozasra, nyelvtudasra es nem utolso sorban a megszerzett diplomara stb, sehol nincs ilyen csak ott. Igen, ott a “lehetosegek hazajaban”.
Masfelol meg szerintem erdemes lenne elgondolkozni azon hogy ha a mai vilagban valaki 8000-14000Km tavolsagra megy el elni/dolgozni az normalis dolog-e. Nemcsak egy plusz beveteli forras leszel Kanadanak, eggyel tobb adozo az egyebkent komoly gazdasagi valsagban levo orszagnak?
Nem ertek egyet azzal sem hogy europaban stagnalna a gazdasag, en azt latom e mogott hogy Ti nem talaltatok meg a szamitasotokat itt. Mindamellett kivanok mindannyiotoknak sok sikert, es tovabbra is fenntartom a velemenyemet az adott orszaggal kapcsoaltban: a termeszet gyonyoru kanadaban.