Vicces

#453112 Hozzászólás

Vicces

Üdv!

Van itt a fórumon valaki, aki alattomos módon a nevét véleményeihez nem adva igyekszik nehezebbé tenni azon “szállítók” lehetõségeit, akik több száz visszatérõ utas igényeit elégítik ki. Ezek az utasok saját elhatározásból, akár más ajánlása alapján, akár mert õ maga találja meg a telekocsi adta lehetõségeket, választja utazási formaként ezeket a szállítókat. Ez nem kényszer. Feltehetõen ezek az utasok megvizsgálják az összes lehetõséget mielõtt minket választanak. Azért választanak minket, mert adott esetben olcsóbbak vagyunk, mint a busz, vagy a fapados, de természetesen van olyan is, amikor nem az olcsóbb lehetõség motiválja az utast, hanem az, hogy ha drágább is, de kivitelezhetõ legyen igénye. Mire is gondolok? Drágább lehet egy telekocsis fuvar önmagában a fapadosnál, de nem akkor, amikor 3-400 kg csomagot szeretne hozni az utas, vagy élõ állatot Angliába, vagy éppen költözik és 15 bõröndje van, vagy utolsó pillanatban derül ki, hogy utaznia kell, de a fapados már százezrekbe kerül, stb. Ez nem simán fekete, vagy fehér.
Persze Hadibandi fórumozónak ez ennyire nem egyértelmû, és Kreutz Balázs reagálását sem volt hajlandó elfogadni, talán fájt számára az igazság:) Az sem zárom ki, hogy Hadibandi kifelejtett egy betüt nick nevébõl, mert hozzászólásai alapján inkább HaNdibandinak nevezném, gondolom mindenki érti. Erre utal e-mail címe is, ahol romhalmaz-ként mutatkozik be. Saját magát minõsíti, ugyanis hozzászólásai valóban romhalmazok:).
És ha már az árcsökkentésnél tartunk. Én is olvastam, Balázs valóban írt ilyet. Csak a “kedves” hozzászóló arról megfeledkezett, hogy közben az euro-forint árfolyam igencsak elszállt. Ebbõl következik, hogy a “szállító” költségei is megugranak. A hitetleneknek javaslom, hogy számolják ki, mennyibe kerülne egy ilyen út számukra, ha saját autójukkal utaznának. Ehhez adják hozzá a pályadíjakat, az autó amortizációját és szervízköltségét. Ezek után ne lepõdjenek meg, ha horribilis összeget kapnak. Utána, ha még mindig HaNdibandi gondolataiban osztóznak, akkor jegyezzék itt meg negatívumként…. Én biztos vagyok benne, hogy kevesen lesznek. Egyáltalán lesznek????:)
Persze azt is tudom, hogy Balázs írásban nem jelezte, hogy mégsem lesz árcsökkenés, de miután telefonon vagy e-mail formájában errõl részletes tájékoztatást ad, nem gondolom, hogy a hitelrontás a megfelelõ megoldás arra, hogy valaki valós vagy vélt sérelmét ilyen módon nyilvánítsa ki, mint HaNdibandi. Erre tökéletesen megfelel ez a topic, bár kérem és ajánlom mindenkinek az emberi “hangnemet”.
Továbbra is várom, várjuk HaNdibandi igazi nevének felvállalását.

Üdvözlettel: Vajda Szabolcs