Vinnie-nek

#295657 Hozzászólás

Laci bácsi

Vinnie-nek

Kedves Vinnie! Az hogy hónapokat tudsz Dél-Amerikában tölteni az igenis irígylésre méltó. Régóta figyelem hozzászólásaidat más topikban is és megítélésem szerint te ember vagy a javából. Most nem akarom részletezni, talán egyszer személyesen…

Amikor végleg eljöttem Peruból, egy barátom azt mondta, ne menj, itt boldog vagy, majd megélsz valahogy, ha máshogy nem, kocsimosásból. Akkor még nem gondoltam, hogy igaza lehet, de igen, ott tényleg boldog voltam.

Jelenleg Kubában dolgozom, és innen találtam a TACA légitársaságnál egy olyan körjegyet, ami pont lefedi a szabadságom idejét. A Havanna-San José-Bogotá-Buenos Aires-Lima-Havanna jegy 1091,88 dollárba került és erre spóroltam már egy jó ideje. Mivel november 26-ra vissza kell jönnöm Kubába, és nem tudok és nem is akarok lemondani egyik úticélomról sem, kivéve sajnos Acunciónt (ami már semmiképp sem fért bele a 21 napba, de ahová azért még egyszer ebben az életben elmegyek) nem maradt más, mint ez a variáció. Mindenhol egy kicsit lenni, de újra beszívni a friss levegõt, ha érted mire gondolok… Sajnos pénzem sincs túl sok, ezért meg kell elégednem a hostelekkel. A célnak megfelelnek, mert úgysem ott töltöm a napjaimat, hanem az utcán, aludni meg kiválóak. Kolumbiában is találtam már szállást, le is foglaltam.

Írj Lima környékérõl légy szíves!