vízum

#165985 Hozzászólás

zoe1
Tag

vízum

Szia,

Mi két hete kaptuk meg. Nagyon egyszerû volt. Mi sokkal rosszabra számítottunk. Persze kellett vinni 1 db 5*5-ös fényképet, igazolást a munkahelyedrõl, hogy visszavárnak és fizetett szabadságon vagy, egy kereseti igazolást, ha van a neveteken lakás vagy autó, akkor annak az adásvételi szerzõdését vagy a tulajdoni lapját, és az utolsó három hónap bankszámlakivonatait. Ja és kellene megbízólevél is, ami tartalmazza, hogy kihez mész, hol fogsz lakni, milyen kapcsolatban vagy azzal akihez mész és ki állja a költségeket.A nagykövetség honlapján minden rajta van. Jobb ha on-line töltöd ki a kérdõívet, ez gyorsítja a folyamatot. Azt hittük nagy macera lesz, de odamentünk, bekjérték a papírjainkat, levették az ujlenyomatot, majd a konzul 2-2 kérdést feltett(mennyi az átlagkeresetünk, mióta dolgozunk a munkahelyünkön) és már közölte is, hogy a vízum másnap átvehetõ. Meg is kaptuk 10 évre. Szóval csak menj fel a honlapra és nézd meg pontosan mi kell. Telefonon pedig lehet idõpontot egyeztetni és ott is elmondják a szükséges dolgokat (360 Ft + ÁFA)

Jó utat!
zoe