WEB és társak

#136788 Hozzászólás

amgfoto
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

WEB és társak

Üdv Zarándokok, és tervezgetõk!

Elöljáróban annyit, a nevem Aszriev Miki (bár nem ez a lényeg), és én is nagy-nehezen, éveken keresztüli elkeseredett keresgetés után találtam végre erre a fórumra.
Most az este kinyomtattam és végigolvastam az eddig leírtakat, és persze nagyon jó, hogy van ez az infó.
Még kicsit friss az olvasás, úgyhogy a köv. hozzászólásomban részletezem gondolataimat a témáról.

Én az idén (2004) szeretnék menni, akár minnél elõbb, de azért lehet megvárom a vizsgák végét, azaz június második felébe ha jólszámolom.

Nem szeretnék egyedül nekivágni, legalább a kis rutin megszerzéséig szeretnék társa(ka)t az indulásnál.
Sajnos spanyolul egy szót sem tudok, esetleg angolul, úgyhogy, aki tud és megy, ahhoz szivesen társulnék.

Úgy látom felvetõdött már valakiben az ötlet, hogy egy weboldalt létrehozzon infókkal.
Nos, amíg nem indulok el, addig én szivesen vállalnám, hogy fejlesztek nektek és az érdeklõdõknek egy MAGYAR nyelvû weboldalt, amire az eddig megszerzett “tudást”, infókat feltenném, hogy a többi útkeresõ könnyebben boldoguljon.
Ehhez szeretném a segítségeteket kérni, hogyha támogatjátok az ötletet. (Fõleg azokét, akik megtették az utat és hoztak magukkal utikonyveket térképeket ;))
Nonprofit, nonhivatalos, nonlegális fejlesztésre gondolok, azaz nem a design lenne a lényeg, csak egy jó hely infókkal és linkekkel.

Szívesen találkoznék azokkal, akik itt írtak és végigjárták az utat. Ha jól látom van köztük szegedi és debreceni is, ami most az én két lakóhelyem ;))
Úgyszintén jó ötletnek tartanám a térképeitek, és egyéb ilyen nyomtatott dolgok bescannelését, utikönyvekbõl stb., amelyek megkímélnék az útrakelõket a fölösleges pénztárcaterheléstõl.
Gondolom ez még belefér az indulás elõtt, ha jelentkeztek páran anyagokkal szívesen elektrónikus formára hozom.
Azért is jó szerintem ezt még utazás elõtt megejteni, merthogy akik már megjárták nem olyan lelkesen szedik az infókat ;)
Ha viszont szerintetek ez nagy hülyeség lenne nyugodtan hurrogjatok le, hisz van bõven infó a neten gondolom, persze spanyolul és angolul.

üdv, és minden jót, míg nem írtok:
A.M.G.
bluehell@freemail.hu & aszrievm@freemail.hu
[bár mostanában nem érkeznek meg a levelek csak a reklámok]