worldcitizen

#407616 Hozzászólás

benoe

worldcitizen

Na, az ilyen nevenincs, beteglelku “worldcitizen”-ek mellett fenylik a legjobban a benoe marka. Tessek csak, tessek meg ilyeneket irni, minel ocsmanyabb a kornyezet, annal jobban latszik a kulonbseg.

Csak a rend kedveert: a kedves magyar paraszt altal a “vita a vita kedveert” modon felvetett szallaslehetoseg NEM olcsobb, mint bemenni a varosba egy olcso hotelbe. Sugok: hat ora (erre kell figyelni). Ha fejben nem megy, szamologeppel is kiszamolhatja az ember, hogy mar 1 embernel is olcsobban jon ki, ha felul az ingyenes buszra, es masnap becsekkol (ha valakinek a becsekkolas ilyen hatalmas lelki traumat okoz, az inkabb ne utazzon, szerintem).

De nem magyar forum lenne ez, ha az ilyen sotetbol s(z)ardobalo magyarok ne leteznenek, mint ez a beteg worldcitizen is :-) Ez az magyarok, IQ le a 60-as szint ala, es irni a sok ostobasagot, benoe pajtas majd ha van ideje, javitgatja.

Akit az egesznek a gazdasagi mechanizmusa erdekel (marmint, hogy miert nem lehet olcsobban adni a repter-hoteleket, mint a varoskozpontiakat), meg mindig szivesen elmagyarazom (maganban).

Az ilyen reszeg, masokat sertegeto (Netikett?) worldcitizeneket vagy a moderator fogja kiszurni kesobb (ha ide is beut az europai szinvonal), vagy addig is a joerzesu magyar ember csak turje es fusson at felette… ez van, ezt kell szeretni, ezert van Magyarorszag PONT ott, ahol, hiaba .eu tag, meg mindig Balkan, semmi mas… :-)