Xray

#152989 Hozzászólás

Flash

Xray

Szia!

Szerintem nem kell aggódnod a csomagjaid biztonsága miatt (de ezért nem árt az óvatosság…) Én pld. nyugodtan otthagytam a csomagot a szálláson, amíg elmentünk boltba, vársotnézni stb. Sõt volt olyan, mikor objektívek és fényképezõ is volt benne. Szerencsére semmilyen problémám nem volt. Mondjuk a nagyobb városokban levõ szállásokon ki van írva, hogy vigyázz az értékeidre, és a Pamplonai szállásról is mintha olvastam volna olyat a fórumon, hogy jobb az óvatosság, viszont a kissebb falvakban akár az utcán is otthagyhatod biztonságban :-) Nem egy olyan embert láttam, aki az autóját járó motorral hagyta ott a falusi kocsma elõtt, amíg beugrott valamiért…

Telefont tölteni mindenhol lehet, max. van egy kis versengés a konnektorokért, de ez sem vészes. Én bátran otthagytam a mobilomat is esténként tölteni.

Egyébként meg elõbb v. utóbb úgyis megismeritek egymást az emberekkel, és akkor azért egymás cuccaira is vigyáznak a zarándokok. Ha nem mered nyugdtan otthagyni a hátizsákodat, akkor max. megkérhetsz valakit aki ottmarad, hogy azért figyeljen a te cuccodra is – bár ezt automatikusan megteszik.

Buen Camino!

Flash