Zoli,

#278656 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Zoli,

Ami Politikus baratunkat illeti:
Nem nez le senkit az irasaiban, szerinted… Nos, ezzel vitatkoznek, mert ha zsido lennek, bizony sertve es lenezve ereznem magam az idiota baromsagaitol. Nem focihuligankent fogalmaz? Igaz, de ez nem bizonyitja, hogy barmiben is igaza lenne. Marx, vagy Hitler se voltak focihuliganok, megse volt szinte semmibe igazuk es a jol es okosan hangzo baromsagaik tobb tizmillio ember eletebe kerultek. De, kit zavar ez, hiszen ok is csak a “megoldasokat kerestek”, pont ugy, ahogy Politikus baratunk… Nos, ha lett volna eleg ember anno, aki felhivja a tobbiek figyelmet a jol hangzo baromsagaikban rejlo veszelyekre, akkor talan maskepp alakultak volna a dolgok.

Mi az egeszseges nemzeti erzes? Ez jo kerdes, amire nincs egyszeru valasz, de az biztos, hogy aki azt gondolja, hogy o tobb, vagy jobb, mint egy masik ember, csak azert, mert az o anyja X orszagban pottyantotta ki, nem Y-ban, az az illeto egy totalis idiota. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyes kulturak nem ernek tobbet, mint masik kulturak. Vannak kulturak, amik nem ernek egy kalap szart se es ezt el kell ismerni. A kerdes, hogy mi az a merce, amivel merni lehet, hogy melyik kultura, mit er. Az en mercem, ami ugyan nem tudomanyos kutatasok eredmenyekent szuletett, de szerintem eleg jol mukodik az az, hogy meg kell nezni, hogy az emberek tomegei melyik kulturak fele tendalnak.

Ha pl. az emberek tomegestul vandorolnanak Mo-ra, akkor valoszinuleg nem tevednenk, ha azt mondanank, hogy Magyarorszag valamit jol csinal, hiszen olyan helyzetet teremtett, ami vonzza az embereket a vilag minden tajarol. Ekkor lehetne arrol elmelkedni, hogy az ottlakoknak, akik ezt a rendszert megteremtettek, vajon van-e okuk a nemzeti buszkesegre. Addig azonban nemzeti buszkesegrol beszelni, amig a nemzet doglodik es mindenki menekul, szerintem nem egy okos dolog.