Zsiga Bácsi!

#288860 Hozzászólás

zsu955

Zsiga Bácsi!

Szia Zsiga Bácsi!
Nagyon örülök, hogy a szüleid ilyen szép kort megélhettek.
Nekem a szüleim csak 78-73 évesek és apukám nagyon beteg.
A nyugdíj!
Az 500.000.-BS tényleg nem sok, de ha jól átszámolon az én anyukámnak van most 43.000.-FT nyugdíja, ami közel annyi mint a tied. Ne hidd, hogy itt magasabbak a nyögdíjak.
Nekem aránylag jó lesz a nyugdíjam, mert én többet kerestem, igaz nem sok mindenre elég így sem. Az árak nem a nyugdíjakhoz vannak igazítva, de még a fizetésekhez sem.
Még nem kaptam nyugdíjat, mert csak februárban kapom az elsõt.
Betegség!
A betegség jön, ha akarjuk, ha nem. Te szerencsés ember vagy, mert nem lettél beteg. Talán azért mert nem hagytad el magad és figyeltél az életedre. Sok ember a saját butaságába lesz beteg, mert vannak akik bebeszélik maguknak a betegséget és már attól betegek lesznek. Ha lehet,én nem szedek semmit addig míg nem muszály.
Venezuela nagyon szép ország, én is szivesen élnék ott, már csak a szépségéért! Biztos az emberek is aranyosak, mert a levelezésemben én is azt tapasztaltam, hogy nagyon kedvesek. A közbiztonság miatt riadnak meg fõként az emberek, hogy odautazzanak, meg a politikai helyzet. Engem az nem riaszt el és annak örülök, hogy egyre több emebert ismerek meg ott.
Nemrégen volt az egyik TV-csatornán egy film a Venezuelában élõ magyarokról. Mondjam nektek! Végigbõgtem a filmet, pedig én sosem jártam ott. Már amikor a repülõ leszáll a film elején, az egy gyönyörû látvány! Látszik egész Caracas a hegyek között és én már úgy éreztem, hogy ott ülök a repcsin.
Nos ennyit.
Talán nem vesztettél semmit azzal, hogy nem jössz haza. A hazaút is drága, hiszen odautazni is az. Ha mégis lehetõséged lenne utazni, én szivesen látlak jöhetsz bármikor.
A netezés! Nem lehet soha késõn kezdeni. Én is 49 évesen kezdtem. Addig hallani sem akartam a netrõl.
Üdv Zsu.