Zsiga Bácsi

#288842 Hozzászólás

zsu955

Zsiga Bácsi

Szia Zsiga Bácsi!

Köszi a jótanácsokat! A kávét ki fogom próbálni, mert szeretem és már hallottam, hogy a délamcsi csávé nagyon finom. Tejet szeretem és nem nagyon vagyok válogatós. Itthon sem nagyon lehet már kapni igazi tejet csak a piacon a háztáji néniknél.
Én megiszom a közérti tejet is. A kávét viszont nem rontom el semmivel, mert cukor és tej nélkül iszom, ha meg lehet inni. Mert az olaszoknál bizony fõznek olyan erõs kávét, hogy a szemem majd ki ugrott. Egy kis tejszint tettem bele.
Csap víz! Már több helyrõl is hallottam, hogy a csapvíz nem iható, de gondolom ott ahol isszák van szûrõberendezés.
Itthon is lehet olyan szûrõt beiktatni a rendszerbe, de az itthoni víz iható. Bár nem iszom itthon sem a csapvizet.
Az alkohol nem érint. Arról is hallottam, hogy a rum finom. Gondolom a caribi rum, mert annak van híre. Cuba-és Puerto Rico. Minden országnak meg van a maga nevezetessége. Venezuelában viszont a lányok szépek.
Sok szépségkirálynõ került ki onnan. Maga az egész ország gyönyörû. Nem lehet kihagyni.
Aki meg nem szereti a beszélgetéseket az ne ide jöjjön olvasni hanem más forumon vannak különbözõ jobbnál jobb témák. Én sokat olvasok a http://www.univision.com forumain. Nagyon érdekesek, de soha eszembe nem jutna, hogy beszóljak, hogy unalmas. Pedig ott van úgy, hogy csak egy képet tesznek fel és az ismétlõdik vagy 5x.!