Zsolt

#58414 Hozzászólás

moncsi
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Zsolt

Szerencsére csak Prágában szálltunk le, a Tenerifei kimaradt, egyenesen mentünk kb. 8 órán át Sal-ig, meg kb. másfél óra ment el Prágában. Többször kerültünk légörvénybe, én olyankor félek egy kicsit.

Kb. 27 fok volt, de a homokvihar ideje alatt lehet, hogy csak 26 fok. Hamar sötétedett, már 6 után kezdett lehülni a levegõ, estére 20 fok, éjjel 18-ig is lehül.
Én más helyeken mindig sétálgatok vacsora elõtt és után is.
Itt fáztam rövidujjuba, erõs volt a szél is, ugyhogy a két hét alatt csak 1-2 esti séta volt. Nem vittem magammal hosszú újjút, mert azt mondták az irodában, hogy olyan lesz mint Brazilia. Bánom, hogy nem oda mentem újra, kevesebbõl kijöttem volna és ott még mindig lenne ujabb látnivaló.

Csak Sal-on voltunk, visszaadták mindenkinek a pénzt, mert nem volt már szabad gép átmenni másik szigetre. Ugyanis 3 kis gép van, ahogy én láttam.
Egyébként egy fõre Santiago 205 Euro, Boavista – ahol szintén ugyanazt a semmit látod, homokdünék…- 172 Euro. Nem éri meg!
A Sal szigettura 38 Euro/fõ. A hajókázás egész napra 69 Euro, semmit sem látsz csak a vizet, horgászhatsz, és amit fogsz megsütik és megeheted! Adnak alkoholos italokat, de nekem az nem kell. Ugyhogy oda nem is mentem.
Voltunk a sziget-esten, négy magyar vett rajta részt összesen, mi is csak azért, mert nem félpanziósak voltunk és ebben volt vacsora. Hát, nem volt valami nagy müsor, és a kaja a mi hotelünkben sokkal jobb volt. Járt volna utána kávé és fejenként fél liter bor, de azt ki sem hozták.

Buvárkodás 85 Euro, merülés 5 m. mélységig, kb. 4 óra.
Mélyebb merülésekre mindenki saját felelõsségére mehet, mert nincs a kórházban olyan gép, ami szükséges, ha valaki tul gyorsan jön fel.