Zsoltikának, és Páfránynak

#259278 Hozzászólás

igazi hülyeségszûrõ
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Zsoltikának, és Páfránynak

Zsolti: Hogy hol voltam a tüntetés alatt? Természetesen dolgoztam, mint minden becsületes ember, aki nem délutános vagy éjszakai mûszakba jár, vagy nem szabadnapos, ill. nem a szabadságát tölti. Meg kell termelni az adónkból a rendõrök túlórapénzét, akik néhány száz hõzöngõ hülyét próbálnak a lehetõ leghumánusabb módszerekkel megfékezni…
Azt a szót, hogy “bármi áron” én nem ismerem. Elgondolkoztam azon, ha adnék Neked a vállalkozásomban kb. 300.000 Ft fizetést, és cserébe azt kérném, hogy üvöltözd az utcán, hogy le a Kurucinfóval, szerintem megtennéd. Pedig ez csak 300.000 Ft, és nem “bármi ár”.

Egyébként kicsit ellentmondásban vagy saját magaddal a hozzászólásodban, ugyanis Gyurcsányt a “karvalytõke” kiszolgálójának mondod, majd azt írod, hogy valamelyik zsidóbankár úgyis megmondja neki, hogy el lehet húzni, mindezt a Ti nyomásotokra. Akkor végülis, ha eléritek a céljaitokat, akkor ki is marad hatalmon? A zsidóbankárok?

Páfránynak: Tudod az a különbség az én mentalitásom, és a tüntetõk mentalitása között, hogy ha én elvesztem a munkámat (volt már rá példa régebben), akkor én gõzerõvel elkezdek munkát keresni, akármilyet, csakhogy megéljek, és nem megyek ki sátározni egy hónapra a Kossuth térre.